Şu anda bir sürü şiir yazıyorum, film senaryosu yazdım şu anda da bir dizi yazıyorum 10 bölümlük aksiyon DRAM dizisi. Doğuda geçen DRAM filmim de var, tarih filmimde, hız aksiyonda... Tasarımlar filan yapıyorum, tiyatro metinlerim var okulda da canlandırdık, afişler, tasarımlar, dizi film için fragman yapmalar, kısa film çekmeler editlemeler... Yani anlayacağın üretmek benim için inanılmaz bir duygu, insanların bastırdığı duyguları sanatımla, kalemimle onlara hissettirmek benim için inanılmaz bir his. Ama bu yoldan nasıl gideceğim bilmiyorum, savcı olmak istiyorum uzun zamandır ama bu sanat aşkımın önüne geçemiyor savcı olma isteğim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum, tanınan bir kişi olmak istiyorum ama magazin sayfalarında ki kişiler gibi değil benim için sanat aşığı desinler istiyorum yani anladın sen beni...ama kafam çok karışık. Henüz lise 11.sınıfa geçtim bu yaz.
Ne yapacağım? Konservatuar mı? Yoksa radyo televizyon mu? Ya da hukuk mu? İşsiz kalmak istemiyorum, bazen diyorum ki hukuk okuyayım belki üniversite yıllarımda birden bir şey olur ve oyunculuğa, yazmaya, çekmeye yönelirim belli mi olur diyorum. Ama belki de hayal kuruyorum.
Böyle bir düzenin içinde savcı olmak bana korkunç geliyor, kendimi tutamaz ateşe atarım herhalde kendimi...
Yıllarca geleceğim hakkında endişeliyim, ve ne istediğimi bilmiyorum. Babama göre elalem ne der diye üretkenliğe gidemiyorum, ne yapmalıyım bana akıl verin şu ızdıraptan kurtulayım artık.
Ne yapacağım? Konservatuar mı? Yoksa radyo televizyon mu? Ya da hukuk mu? İşsiz kalmak istemiyorum, bazen diyorum ki hukuk okuyayım belki üniversite yıllarımda birden bir şey olur ve oyunculuğa, yazmaya, çekmeye yönelirim belli mi olur diyorum. Ama belki de hayal kuruyorum.
Böyle bir düzenin içinde savcı olmak bana korkunç geliyor, kendimi tutamaz ateşe atarım herhalde kendimi...
Yıllarca geleceğim hakkında endişeliyim, ve ne istediğimi bilmiyorum. Babama göre elalem ne der diye üretkenliğe gidemiyorum, ne yapmalıyım bana akıl verin şu ızdıraptan kurtulayım artık.