Egemen_915
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, ben 10. sınıf öğrencisiyim okula gitmek zoruma gidiyor. Babam berberlik yapıyor ama babama danıştığımda bana berber olacağına motor ustası falan ol diyor. Bende sanayiye karar verdim. Arabalara çok ama çok ilgiliyim hemen hemen her şeyi biliyorum daha okuluma devam ediyorum. Yaz tatilinde gireceğim inşallah. Sanayide motor ustası olarak tanıdığımız var onun yanında çalışmak mantıklı geliyor ya da tornada çalışmak ve bir de bir hayalim var. Peugeot 106 gti almak istiyorum kendi paramla ekonomi malum bir köşede dursun trafiğe kapalı yerlerde sürme amacıyla inşallah. Fiyatı 215 bin TL. Düşünüyorum acaba sanayide sabah akşam çalışsam gece de olur mesai varsa yaparım fark etmez yeter ki hayalime kavuşayım istiyorum. Sanayide bana verecekleri en çok para veren iş modelini öğrenmek istiyorum. Eğer başarılı olursam açık liseye geçip olduğum yerden devam edip dükkan açmak çok mantıklı geliyor. Çünkü okula gitmek çok zoruma gidiyor gerçekten saat 7 de okula kalkacağıma keşke işe kalksam ve bana bir şeyler öğretilse boş gidip boş gelmesem diye çok düşünüyorum ama içimde bir korku var o da babamın korkusu acaba okumadım diye üzülür mü diye korkuyorum. Açıkçası ne yapacağımı bilemiyorum ama bu yaz tatili kesinlikle bir yerde çalışıp güzel bir para kazanmak istiyorum. Arkadaşlarım inşaatta çalışacakmış ama kafam dağılmasın şımarmayım ya da saçma sapan işten kaçmayayım diye tekliflerini reddettim bana bir abi tavsiyesi verebilir misiniz? Gerçekten buna ihtiyacım var.
Son düzenleyen: Moderatör: