Lavalexperience
Decapat
Kendinizi bağlayın iple filan oturamazsınız istesenizde.Neden bilmiyorum istemsiz düzgün oturamıyorum sandalyede PC başında sürekli bir farklı pozisyon degişiyorum. Alışkanlık edinmeye çalışıyorum bu sefer yine aynı şey oluyor. Yardım edin.
Örnek resim:
Evet dostum, ya sol ya sağ bacağım hep altımda, varis vs olacam diye korkuyorum artık. Kilo varsa dahada fena durum. Berbar bir alışkanlıkNeden bilmiyorum istemsiz düzgün oturamıyorum sandalyede PC başında sürekli bir farklı pozisyon degişiyorum. Alışkanlık edinmeye çalışıyorum bu sefer yine aynı şey oluyor. Yardım edin.
Örnek resim:
Evet dostum, ya sol ya sağ bacağım hep altımda, varis vs olacağım diye korkuyorum artık. Kilo varsa daha da fena durum. Berbar bir alışkanlık.
Bende öyle oturuyorum.Evet dostum, ya sol ya sağ bacağım hep altımda, varis vs olacam diye korkuyorum artık. Kilo varsa dahada fena durum. Berbar bir alışkanlık
Neden bilmiyorum istemsiz düzgün oturamıyorum sandalyede PC başında sürekli bir farklı pozisyon degişiyorum. Alışkanlık edinmeye çalışıyorum bu sefer yine aynı şey oluyor. Yardım edin.
Örnek resim:
Herhangi bir yolu varsa benim de ihtiyacım var, ileri derece skolyoz hastası olup ortalıkta akbaba gibi gezmek istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.