Devamını okuyun, ne konuda koruduğunu yazıyor. Antivirus değil.
Ama işe yarar.
Devamını okuyun, ne konuda koruduğunu yazıyor. Antivirus değil.
Antivirüs değil. Virüsleri sıkıntısız açmanı sağlıyor. VMWare, VirtualBox gibi sanal disk oluşturarak.Ama işe yarar.
Antivirüs değil. Virüsleri sıkıntısız açmanı sağlıyor. VMware, Virtualbox gibi sanal disk oluşturarak.
VirtualBox ve VMWare'in aksine Sandboxie hipervizör kullanmaz. Bu arada, kendi sitesinde paylaşılan sürümün geliştirilmesinin durdurulduğunu, kaynak kodları kullanıma açıldığından beri güncel sürümleri GitHub'dan indirmeniz gerektiğini biliyorum.Antivirüs değil. Virüsleri sıkıntısız açmanı sağlıyor. VMWare, VirtualBox gibi sanal disk oluşturarak.
Virtualbox ve VMware'in aksine Sandboxie hipervizör kullanmaz. Bu arada, kendi sitesinde paylaşılan sürümün geliştirilmesinin durdurulduğunu, kaynak kodları kullanıma açıldığından beri güncel sürümleri GitHub'dan indirmeniz gerektiğini biliyorum.
Bence direkt Sandboxie kullanmayın, ne için kullanacaksınız?Yani hangisini kullanmamı önerirsin?
Virtualbox ve VMware'in aksine Sandboxie hipervizör kullanmaz. Bu arada, kendi sitesinde paylaşılan sürümün geliştirilmesinin durdurulduğunu, kaynak kodları kullanıma açıldığından beri güncel sürümleri GitHub'dan indirmeniz gerektiğini biliyorum.
Bence direkt Sandboxie kullanmayın, ne için kullanacaksınız?
Sürücüsü uyumsuzluk yaratmazsa olmaz muhtemelen.Yükleyeceğim de sıkıntı olur mu?
Hipervizör nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.