C CheshireCaT Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2021 #21 isimsizkahraman dedi: A2000 için DDR4 DRAM kullanılmış. Aldım, memnunum. Kingston A2000 M.2 NVMe SSD Review: Security, Endurance, and Low Pricing Kingston's A2000 may not be the fastest, but it offsets that with enhanced security and low pricing. www.tomshardware.com Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videonun 3.25. Saniyesi aklımı karıştırdı Kingston testinde 400 çıkıyordu 1.36 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ne güzel yanlış alan biri Kingston u ucuza satıyordu videolar aklımı karıştırdı en iyisi bir hafta daha araştırma yapayım yeni yeni bilgisayar kullanmaya başlıyorum)
isimsizkahraman dedi: A2000 için DDR4 DRAM kullanılmış. Aldım, memnunum. Kingston A2000 M.2 NVMe SSD Review: Security, Endurance, and Low Pricing Kingston's A2000 may not be the fastest, but it offsets that with enhanced security and low pricing. www.tomshardware.com Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videonun 3.25. Saniyesi aklımı karıştırdı Kingston testinde 400 çıkıyordu 1.36 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Ne güzel yanlış alan biri Kingston u ucuza satıyordu videolar aklımı karıştırdı en iyisi bir hafta daha araştırma yapayım yeni yeni bilgisayar kullanmaya başlıyorum)