Sandisk "Disk Yazma Korumalı" Hatası

(RUZGAR)

Hectopat
Arkadaşlar ne yaptıysam bu veleti biçimlendıremedim. Regedit'te ayar yapıldı gene olmadı ayrıca program indırdım oda olmadı CMD komutuyla olan komutları girdim olmadı. Muşteri hizmeti aradım öyle bir biçimlendırme programımız yok ve çıkmadı be veleti kullanamıyorum. Ekleme silme biçimlendırme hiç biri yok.
disk-yazma-hatası.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu geçen gün yaşadım. Elimden gelen her türlü şeyi yaptım fakat yok olmuyor en sonunda belleği kırdım attım daha da Sandisk almam.

Bu hatayı veren Sandisk USB bozulmuş demektir. Bu, SanDisk'in resmi açıklamasıdır.
Bu bilgi herhangi bir yerde yazıyor mu Recep Bey? Yoksa direkt size aktarılan bir bilgi mi?

Geçmişte ben de bu sorunu yaşamıştım. Nereden baksanız 5-6 sene oluyor. İletişime geçmiştim. Ürün incelenip, yenisi yollanmıştı. İşletim sistemi kurma işlemini Sandisk belleklerle yapılmaması gerektiği kanaatine varmıştım.

@(RUZGAR) @Mert_53 kullandığınız hangi Sandisk modelleri?
Benim kullandığım Cruzer Blade modeliydi.

Bu bilgi herhangi bir yerde yazıyor mu Recep Bey? Yoksa direkt size aktarılan bir bilgi mi?

Geçmişte ben de bu sorunu yaşamıştım. Nereden baksanız 5-6 sene oluyor. İletişime geçmiştim. Ürün incelenip, yenisi yollanmıştı. İşletim sistemi kurma işlemini Sandisk belleklerle yapılmaması gerektiği kanaatine varmıştım.

@(RUZGAR) @Mert_53 kullandığınız hangi Sandisk modelleri?
Benim kullandığım Cruzer Blade modeliydi.

Sandisk Cruzer Fit modeli sanırım bundan sonra Sandisk almam. İşletim sistemi kurmasıda ayrı dert.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı