SanDisk Dual Drive Linux Mint 19 Tara kurulum başlamıyor

232235

Hectopat
Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
344
Makaleler
1
Çözümler
4
Öncelikle merhabalar. geçen gün bilgisayarım takoz olduğu ve ISO indiremeyecek durum ve şartlarda olduğum için bir SanDisk Dual Drive satın aldım. (16GB) ISO 2 USB programı ile Linux Mint 19 Tara isosunu telefonuma indirdim ve bu proglamla yazdım. ama ne yazıkki Flash belleği PC'me takıp SanDisk'i BIOS'tan birinci sıraya aldığım halde bile boot ederken (edemezken) Yanıp sönen alt tire (Okuma simgesi) dışında ekranda hiçbir şey yok. elimde başka bir USB bellek yok ve değiştirememde. yardımlarınızı bekliyorum (Hard disk gibi parçaları çıkardım.)

bu arada Cihaz USB 3.0 ama benim anakartım USB 2.0 bunun kuruluma etkisi olur mu + etkisi olsa bile yinede kurabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler.
Güncel
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı