SanDisk Extreme Pro 128 GB için bağlantı önerisi

Chavushh

Hectopat
Katılım
12 Ekim 2017
Mesajlar
280
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Teknisyen
Yeni bir USB Flash bellek satın aldım. Sandisk Extreme Pro 128GB. 420 MB/s Okuma hızı 385 MB/s yazma hızı var. USB 3.0'da bu hızlara ulaşamıyorum. PC'de Thunderbolt 3 var. USB Type C 3.1 Gen 2 girişi var. Tam verim alabilmek için ne yapmam gerekiyor? Dönüştürücü adaptör kullanıp oraya taksam olur mu? Gen 2 için dönüştürücü adaptör bulamadım, yok sanırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışlıkla Micro USB olan modelini atmışım. Almanız gereken Tpye-C OTG adaptör fakat ülkemiz pazarında bunun kaliteli olanını bulmanız biraz zor. Ürün kaliteli olmadıkça flash belleğin tam hızından faydalanamazsınız. Tavsiyem bu adaptörü alıp kullanın.

Tahmini Teslimat Zamanı
 
Kaliteli Type C OTG adaptör var aslında ama USB 3.0 çeviriyor. USB 3.1 Gen2 çevirir diye bir ibare yok, bulamadım hiçbir yerde. USB Type C USB 3.0 dönüştürücü kullansam olur mu ? Gen 2 portuna takacağım nasıl olsa.
 
Bu ürünler kaliteli falan değil. Aksine çok kalitesiz ürünler. Bunlar pasif adaptör olduğu için USB sürümünün önemi yok. Tpye-C OTG olması yetiyor. Tabi ki kullanılan malzeme yüksek hız için büyük önem arz ediyor. Benim linkte atmış olduğum ürün maximum 4.8 Gbps hız sunuyor.

Tahmini Teslimat Zamanı

Ugreen olan ürün 5 Gbps hıza kadar çıkabiliyor. Bu Sandisk Extreme PRO ürünün hızı için yeterli bir adaptör.
 
Sen öyle diyorsan tabiki öyledir üstad. Ben fiyat bazında yüksek olduğu için öyle düşündüm düz mantık. Peki Türkiye'de önerebileceğiniz bir adaptör var mı ?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı