KingofAngband
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar herkese merhaba. Belki başlıktan klasik bir USB görmeme sorunu olarak anlaşılabilir ama tam anlamıyla öyle değil. Evet bilgisayar USB'yi görmüyor ancak disk yönetimi kısmına girdiğimde Yeni Birim olarak gözüküyor ve o yeni birimi silip tekrar biçimlendirdiğimde usb açılıyor. Ancak çıkardığımda Yerel Disk G boş olarak orada kalıyor ve boş olduğu için de açılmıyor.
Usb'yi tekrar taktığımda ise yine görmüyor ve yine biçimlendirip tekrar o işlemleri yapmam gerekiyor. Ancak böyle yaptığımda da Usb'ye herhangi bir şey atmamın anlamı kalmıyor.
Sandisk yerel disk olarak gözüküyor biliyorum bunu da.
Elimde hali hazırda başka bir usb var ancak onla gelen tavsiyeler üzerine ana bilgisayarıma değil de yedek bilgisayarıma yani şu anda resmini atacağım bilgisayara uefi ile windows 10 kuracağım. Bu çalışmayan usb ile de bazı belgelerimi alacağım ne olur ne olmaz diye. Yardım eden herkese teşekkürler şimdiden.
Usb'yi tekrar taktığımda ise yine görmüyor ve yine biçimlendirip tekrar o işlemleri yapmam gerekiyor. Ancak böyle yaptığımda da Usb'ye herhangi bir şey atmamın anlamı kalmıyor.
Sandisk yerel disk olarak gözüküyor biliyorum bunu da.
Elimde hali hazırda başka bir usb var ancak onla gelen tavsiyeler üzerine ana bilgisayarıma değil de yedek bilgisayarıma yani şu anda resmini atacağım bilgisayara uefi ile windows 10 kuracağım. Bu çalışmayan usb ile de bazı belgelerimi alacağım ne olur ne olmaz diye. Yardım eden herkese teşekkürler şimdiden.
Son düzenleyen: Moderatör: