SanDisk M.2 SSD takılınca ekran açılmıyor

Katılım
12 Aralık 2018
Mesajlar
25
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
öğrenci işte
Yakın zamanda almış olduğum SanDisk marka M.2 SSD'yi MSI B450 PRO VDH anakartıma monte ettim. Ardından bilgisayarı çalıştırmak için tuşuna bastım ve siyah ekranla karşılaştım. Anakartta VGA ışığı yanmakta. Ekran kartıyla ilgili bir sorun olabileceğini düşündüm ve çıkarıp tekrar taktım fakat yine bir değişiklik olmadı. Ardından M.2 SSD'yi çıkarıp tekrar açmayı denedim ve bu sefer açıldı. Sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ve yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
M.2'yi tekrar taktın mı peki? Yuvaya tam oturmamış olabilir veya @Biwkan dediği gibi BIOS'dan bir bakman gerekebilir.

Kingston nasil hocam?

Sandisk M.2 SSD'lerde veya Ultra 3D modellerinde herhangi bir kronik sorun yok. Yalnızca "SATA" modeli olan Sandisk SSD Plus modelinde bazı kişiler sorun yaşıyor bu kadar.

Sandisk alma demek kolay ama elinde M.2 modeli ile ilgili bir veri var mı? Yok. Bu mantıkla gitsek ortada alınacak marka kalmaz.
 
Boot kısmında birinci sırada hangi SSD olduğunu kontrol edin. Eğer yeni SSD'niz birinci sırada ise eski SSD'nizi birinci sıraya alın.

Şöyle ki M.2 SSD takılıyken ekrana görüntü gelmiyor. Şimdi çıkardım M.2'yi ve eski halinde çalıştırdım ve görüntü geldi.
 
M.2'yi tekrar taktın mı peki? Yuvaya tam oturmamış olabilir veya @Biwkan dediği gibi BIOS'dan bir bakman gerekebilir.

SanDisk M.2 SSD'lerde veya Ultra 3D modellerinde herhangi bir kronik sorun yok. Yalnızca "SATA" modeli olan SanDisk SSD Plus modelinde bazı kişiler sorun yaşıyor bu kadar.

SanDisk alma demek kolay ama elinde M.2 modeli ile ilgili bir veri var mı? Yok. Bu mantıkla gitsek ortada alınacak marka kalmaz.

Birkaç defa denedim fakat fayda etmedi ne yazık ki. Evdeki vidalardan biriyle monte etmeyi denedim ondan kaynaklı olabilir mi acaba?
 

Geri
Yukarı