SanDisk SSD alınır mı?

Bütçe
1000
Önemli hatırlatma: SSD'leri sadece yetkili satıcılar, e-ticaret sitelerinin bizzat kendilerinden(aracı olduklarından değil) ve bilgisayar donanımı satan bilindik yerlerden(İncehesap, İtopya vb.) alınız. Sahte ürünlerden sakınmak istiyorsanız buna dikkat edin.

Burada eski bir bilgisayarı canlandırmaktan bahsediyorsak ve ona M.2 SSD takma şansımız yoksa yukarıdaki Kioxia 480GB SATA modeli ben de öneriyorum. Sana yeterli gelecektir. Güvenilir bir satıcı olarak Vatan bilgisayarda makul fiyatta var.


Eğer çıkabilirim diyorsan aynı yerden Samsung 870EVO 500GB alabilirsin. İyi bir yatırım olabilir. Bilgisayarın ölse bile bunu çıkarıp ilerideki bilgisayarına takabilirsin. Tabi yeni laptoplar artık SATA'dan ziyade M.2 tercih ediyor. Benzer şekilde bir USB kutu alıp taşınabilir diske bile çevrilir. Yani bu parayı boşuna vermiş olmazsın. 3 taksit imkanı ile almanı tavsiye ederim.
 
Peki şimdi mesela HDD + SSD yapacağım nasıl olacak peki yani depolamayı nasıl D veya C diskine atacağım hızını ayarlama veya SSD de işletim sistemi yok diye sorun yaşar mıyım?

Sistem dosyalarını SSD'ye atarsın. Bilgisayar açılırken kapanırken daha az sorun yaşarsın. Oyun ve diğerlerini HDD'ye atarsın. Gönül ister ki hepsini SSD'ye at. Ama bütçen buna el vermiyor.
 
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...z-77e250bw-2-5-sata-3-0-fiyati,997715434.html Bütçeni arttır bunu al kesinlikle pişman olmazsın. Ama bütçen yetmiyorsa Western Digital ürününü alabilirsin.
Link?

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...z-77e250bw-2-5-sata-3-0-fiyati,997715434.html Bütçeni arttır bunu al kesinlikle pişman olmazsın. Ama bütçen yetmiyorsa Western Digital ürününü alabilirsin.
Bu nasıl FURY E-sport 256 Gb 550mb-500mb/s Sata3 2,5 Gaming Ssd Fiyatı, Yorumları - Trendyol
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı