SanDisk SSD ömrü ne kadar?

Yılların SanDisk'i gitti desenize.
5 Yıl kadar öncesi gibi duruyor.

Okadar olmuşmu ya. Seagate ne durumda satılmadı değil mi o bari duruyor olsun SSD alayım diyordum da ondan soruyorum hangi firmanın malını alacağız bilelim :)

Aynı ürünü ben de satın aldım. SanDisk'in sitesinden ürününüzü kaydettirmeyi unutmayın. Bu sayede 5 yıllık garantiniz aktif olmuş oluyor. Ayrıca SanDisk SSD Dashboard ile disk ömrünü takip edebilir, güncellemeleri yapabilirsiniz. Uzun bir süre dayanacağını düşünüyorum 3D Nand teknolojisinden dolayı.

Aynı ürünü ben de satın aldım. SanDisk'in sitesinden ürününüzü kaydettirmeyi unutmayın. Bu sayede 5 yıllık garantiniz aktif olmuş oluyor. Ayrıca SanDisk SSD Dashboard ile disk ömrünü takip edebilir, güncellemeleri yapabilirsiniz. Uzun bir süre dayanacağını düşünüyorum 3D Nand teknolojisinden dolayı.
teşekkür ederim bilgiler için

Çok sağ olun yardımcı olduğunuz için

Yılların SanDisk'i gitti desenize.

Okadar olmuşmu ya. Seagate ne durumda satılmadı değil mi o bari duruyor olsun SSD alayım diyordum da ondan soruyorum hangi firmanın malını alacağız bilelim :)
Seagate duruyor ama kendi mi yapıyor başkası mı yapıyor SSD'lerini bilmiyorum. Zaten pahalı oldukları için araştırma gereği duyamadım 😕

Seagate duruyor ama kendi mi yapıyor başkası mı yapıyor SSD'lerini bilmiyorum. Zaten pahalı oldukları için araştırma gereği duyamadım 😕

1TB SSD bakiyorum SATA olarak ve en uygun Amazon'da hem marka hem fiyat olarak Seagate var 820TL pahalı değil yani bayağı güzel fiyatı var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı