Okuyan da mühendisler ölmüş, teknoloji gelişmiyor sanar. Bir sene önce önerilenin bugün önerilmemesinden yola çıkarak bu kadar saçma bir şeyi nereden aklınıza getirdiniz de yazıyorsunuz? Ne yapalım, adama seneyi bekle o zaman çıkanı mı al diyelim, bu o sene önerilmeyecek diye? Sizin mantıkla gelecekte çıkanları bugün almak gerek. Daha çok beklersiniz böyle fikirlerinizi gerçekleştirmek için. Arkadaş ürünü bugün alacak ve bugün alabileceği bunlar. İnsanların hevesini kırmayın dayanaksız diyalektiklerinizle.
Ne alaka? Nerenizle okuyorsunuz şu mesajları ben anlamıyorum. Ne diyorsunuz siz?
Çok satış yapanın çok sorunu çıkar diyorum, anladınız mı? Köklü firmayı gören deli gibi satın aldı diyorum, dolayısıyla fazla sorun yaşandı. Sonrasında aylarca bu SSD'lere
kronik sorunlu dendi, her zamanki gibi. Şimdi Patriot ve Apacer öneriyorsunuz. Neye göre? Çok mu güveniyorsunuz? Yıllarca sorunsuz kullanabileceğine mi inanıyorsunuz? Hayır, güvenmiyorsunuz bile. Hiçbirinin birbirinden farkı yok.
O bütçede SSD alınmaz diyorum. Bakın, teknik konuşmadım. Sizin gibi vay efendim A400'de 2D yongalar kullanılıyormuş, çağ dışıymış demedim. Şunda şu kontrolcü var, alınmaz; bunda DRAM yok, şunda var da demedim. Zaten
teknik olarak hiçbirinde DRAM yok, orası ayrı konu ama kullanıcının kafasını anlamayacağı terimlerle çorba edip bu bütçede nasıl ürün önerebiliyorsunuz, ben bunu anlamıyorum. Önerdiğin ve kullanıcının da satın aldığı SSD'de sorun çıksa ne yapacaksınız? ''Ben sorumluluk kabul etmiyorum.'' mu diyeceksiniz?
Şu mesajları yanlış okuyup mesajla alakasız yorumlar çıkarmayın. Gına geldi artık.