PossibleTurco
Kilopat
- Makaleler
- 34
Teknobiyotik gibi bir yerden bu beklenir zaten hiç şaşırmadım. Adamların gram sistem bilgisi yok. Uyduruk marka dediği Patriot, yurt dışında Amerika ve Avrupa pazarlarında sıkça övülen ve tanınan kaliteli bir firma. SanDisk ise Ultra 3D, Extreme Pro dışında bir tane eli yüzü düzgün SSD'si olmayan bir firma. WD alt firması olduğundan bağımsız bile değil. WD ne yapıyorsa o da onu yapmak zorunda. WD satın alınca zaten çok pasif kaldı pazarda.
Ayrıca SSD Plus'ı yurt dışında yere atsan çöp diye kimse almaz. O kadar berbat bir SSD'ki kimse almıyor gelişmiş ülkelerde. Ancak Hindistan, Endonezya, Türkiye gibi ülkeler de satabiliyorlar SSD Plus'ı.
Merhaba,
Forumda konuyu görünce kendimi tutamadım. SanDisk böyle bir hata yapmış olamaz dedim. Ama sorun yaşayanları da gördükten sonra, uzun süredir depolama+oyun diski olarak kullandığım SanDisk SSD Plus 2TB diskimi hız testine tabii tuttum.
Şimdi "bu sonuçlara göre" ürünü başkasına tavsiye eder misiniz, etmez misiniz?
Herkes kendi yaşadığı deneyimi söylediğine göre, teknik açıdan bakmayarak yıllardır SanDisk'in neredeyse tüm ürünlerini fi tarihinden 128MB CF kartı dahi kullanmış biri olarak bu ürünü de gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
Kontrolcüsü eski derler, bilmiyorum. Ama beni hiç üzmedi çok şükür. Zaten hızlar da gayet beklediğim seviyede.
Saygılar.
Yahu SSD'ye ömrü boyunca 1.9TB veri yazmışsın ne yaşıyorsun? SSD kullanılmamış bile neredeyse 0 durumda. O 1.9TB'ı günlük yazan insanlar var. Birkaç aylık Samsung 970 EVO 500 GB (300TBW garanti)'a 500TB veri yazılmıştı ve en ufak bir sorunu yoktu.Size dandik sürümleri denk gelmiş o zaman
Ben de sana yıllardır Sandisk'in yaşattığı sorunlar hakkında 30248203840 tane örnek gösterebilirim mesela.yıllardır SanDisk'in neredeyse tüm ürünlerini fi tarihinden 128MB CF kartı dahi kullanmış biri olarak bu ürünü de gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
Bariz bir şekilde daha iyi modeller aynı fiyata alınabiliyor. Neyden bahsediyorsunuz anlamış değilim.4 yıldır kullanıyorum sorun yok. Bütçeniz yoksa mecbur gidip giriş seviyesi bir şey alıyorsunuz ve giriş seviyesi bir cihazdan gidip 1000 liralık SSD performansı ve dayanıklılığı bekliyorsanız hüsrana uğrarsınız. Evet dandik bileşenler kullanılmış bu fiyata bu kadar oluyor. Bana göre bu SSD hala f/p donanımdır. Üzülmemek için beklentinizi bütçenize göre ayarlayın.
300'e James Donkey alırsın.Bariz bir şekilde daha iyi modeller aynı fiyata alınabiliyor. Neyden bahsediyorsunuz anlamış değilim.
Bakalım mı o zaman ne alıyormuşuz?300'e James doynkey alırsın.