Sandisk Ultra 2 240GB SSD'de Restart Uzun Sürüyor

• Konuyu başlatan alf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 3.756
Tamamdır. Ekliyorum.

2.jpg

Dosya Ekleri

• 3.jpg
    3.jpg
    193,1 KB · Görüntüleme: 285
  1. EFI Kurtarma bölümü HDD'de.
  2. SSD 2. porta takılı,
  3. SSD'de EFI partları ayrılmamış.
Bu sebepler geç açılmasına sebep oluyor. Kullandığın program doğru dürüst aktaramamış diski. Bir daha ki sefere Samsung Data Migration kullan.

İlk olarak SSD'de ki verilerini yedekle ve tertemiz UEFI Windows kur.

Yedekleme yaparak değilde sıfır bir şekilde SSD'ye yazsan daha iyi olur. Sanırım problem yedekleme şeklinde kurulum yaptığın için.
O şekilde değil Göksel. Diskin içindeki verileri yedeklesin HDD'ye. Sonra SSD'ye sıfır kurulum yapsın.

SSD'de Windows ve Origin oyunları kurulu. HDY'ye yedekledikten sonra tekrar SSD'ye yüklediğimde Origin oyunlarında sıkıntı çıkar mı? Tekrar indirmek istemem doğrusu. Sandisk SSD'leri gayet iyidir. Biraz araştırırsan aradaki farkları görebilirsin. Kaldı ki ben en üst modelini almadım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'de Windows ve Origin oyunları kurulu. HDY'ye yedekledikten sonra tekrar SSD'ye yüklediğimde Origin oyunlarında sıkıntı çıkar mı? Tekrar indirmek istemem doğrusu. Sandisk SSD'leri gayet iyidir. Biraz araştırırsan aradaki farkları görebilirsin. Kaldı ki ben en üst modelini almadım zaten.
Kütüphane yolunun olduğu dizine atarsan okuyacaktır. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı