SanDisk Ultra II SSD Aniden Bozuldu

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
SanDisk Ultra II 240GB SSD diskim durduk yere bozuldu. En son kapattıktan 5-6 saat sonra açmayı denediğimde SSD BIOS'ta dahi gözükmüyordu. Her türlü yolu denedim. SATA kablosunu değiştim, SATA girişini değiştim, güç kablosunu değiştim fakat sorun SSD'de. SSD BIOS'ta bile gözükmüyor. Benim tahminimce elektriklerin kesintisinden dolayı oldu bu. Garantiye vereceğim vermeden önce bir sorayım dedim. Önerisi veya neden olduğu hakkında bilgisi olan birisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun. SanDisk markasindan ben memnun kaldim performans acisindan. Yaklasin 1-1.5 senedir hic performansini kaybetmedi. Okuma yazma degerleri ilk gunki gibiydi. Bozulma konusunda hakli olabilirsiniz ama bence markadan degil. Bir Samsung etmez SanDisk ama o kadar da kotu degil bence.

Bilgisayar acikken elektriklerimiz gitti birkac kere. Fakat bozulma olayi elektrigin gittigi anda olmadi. Bilgisayari kapattim, yaklasik 5-6 saat sonra acmayi deneyince bu olayla karsilastim.

Evet yolladım iade alındı. Fakat iade alınması benim için kötü oldu çünkü bu SSD'yi ucuza almıştım. Aldığım para ile anca 120GB bir SSD alabildim. Eğer sizin SSD'niz stoklarda var ise değişim isteyin.

aynı ssd bende vardı.akşam pc yi kapattım.ertesi gün açtım ssd görünmüyor.her şeyi yaptım başka pc de denedim olmadı.tamirciye verdim onlar da yapamadı.sandisk gözümden düştü.

aynı ssd bende vardı.akşam pc yi kapattım.ertesi gün açtım ssd görünmüyor.her şeyi yaptım başka pc de denedim olmadı.tamirciye verdim onlar da yapamadı.sandisk gözümden düştü.
Ben seviyordum kendi SSD'mi. Performansı iyiydi, 2 yıl boyunca performansı düşmemişti. Ama bu bozulma olayının tek bende olmaması benim de gözümde düşürdü Sandisk'i. Geçmiş olsun. Garantisi devam ediyorsa verin iade ediyorlar. Ama iade edilen para ile son dönemdeki fiyatlara bakınca içiniz ferahlamıyor...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı