Şantajla tehdit edilmek

• Konuyu başlatan wll
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.091
Bencede öyle ama bunu herkes yaşamıştır 18 yaşın altındakiler tek başına karakola gidip şikayet edemezler ya onlar napacak ailesi desteklemez bununla mı uğraşacağım der.

Şansınızı deneyin hocam. Çok bilmiyorum ama olursa yetişkin bir yakınınız olunca olmaz mı? Ayrıca ailenize işin ciddiyetini belli edin bu tür insanlara haddini bildirmek lazım uğraşmamak nedir Allah aşkına ya.

WhatsApp üzerinden fotoğraflarımı paylaşmakla tehdit eden biri vardi. Biraz konustum cünkü korktum yani, sonra engelledim. Başka numaradan yazdı, engelledim. Para istedi, atmadım tabii ki ama şu an gerçekten kötü hissediyorum, ne yapmalıyım? Mesajları da o anın paniğiyle engelleyip sildim. (fotoğrafları bana attı.)

Ne tarz fotoğraflar?

Burada aile sorunları açmayayım kanka 0 destek alan biri mesela.

Anladım. Hocam sizin de karşı tarafa tepki vermeniz dışında aklıma çok bir şey gelmiyor. Biliyorum biraz illegal ama eski usul yöntemler belki işe yarayabilir. Çok anlamıyorum açıkçası umarım çözüme kavuşur konunuz zor durum. Bu arada, yukarıdaki arkadaş adına demiştim yoksa çoğu veli uğraşmaz zaten.

Anladım. Hocam sizin de karşı tarafa tepki vermeniz dışında aklıma çok bir şey gelmiyor. Biliyorum biraz illegal ama eski usul yöntemler belki işe yarayabilir. Çok anlamıyorum açıkçası umarım çözüme kavuşur konunuz zor durum. Bu arada, yukarıdaki arkadaş adına demiştim yoksa çoğu veli uğraşmaz zaten.

Yok benim öyle bir durumum yok çocuk için dedim

Bu arada para atsanız da bu işin sonu gelmez, sizden sürekli para ister. Kesinlikle para vermeyip şikayetçi olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı