Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, nereden yükledim, ne zaman yükledim bilmiyorum. Kaldıramıyorum da. Adı "SAntivirus" gibi bir şey. Yardımcı olun lüften.
Arkadaşlar, nereden yükledim, ne zaman yükledim bilmiyorum. Kaldıramıyorum da. Adı "SAntivirus" gibi bir şey. Yardımcı olun lüften.
Çözüm A A acv 4 Nisan 2021 Yunus mrk dedi: Denedim ama ne yazdığını anlamadığım için olmadı. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan rootkit taramasını aktifleştirdikten sonra tekrar tarama yapın. Bitince sonuç ekranını paylaşırsınız.
Yunus mrk dedi: Denedim ama ne yazdığını anlamadığım için olmadı. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan rootkit taramasını aktifleştirdikten sonra tekrar tarama yapın. Bitince sonuç ekranını paylaşırsınız.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 4 Nisan 2021 #2 Yunus mrk dedi: Arkadaşlar, nereden yükledim, ne zaman yükledim bilmiyorum. Kaldıramıyorum da. Adı "santivirus" gibi bir şey. Yardımcı olun lüften. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taratın. Virüs çıkarsa siliniyor. Uygulama silinmiyorsa bazı tam silme programları var onları deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Yunus mrk dedi: Arkadaşlar, nereden yükledim, ne zaman yükledim bilmiyorum. Kaldıramıyorum da. Adı "santivirus" gibi bir şey. Yardımcı olun lüften. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taratın. Virüs çıkarsa siliniyor. Uygulama silinmiyorsa bazı tam silme programları var onları deneyebilirsin.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 4 Nisan 2021 #3 Malwarebytes yeterli olacaktır Segurazo için. İndirip tam tarama yapın. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Artı 0 Eksi
Malwarebytes yeterli olacaktır Segurazo için. İndirip tam tarama yapın. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com
KS KS Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #4 Ben o uygulamayı kaldırmak istiyorum yeni program değil. Malwarebytes İngilizce şuan ne yapıyor fikrim yok. Artı 0 Eksi
Ben o uygulamayı kaldırmak istiyorum yeni program değil. Malwarebytes İngilizce şuan ne yapıyor fikrim yok.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 4 Nisan 2021 #5 Yunus mrk dedi: Ben o uygulamayı kaldırmak istiyorum yeni program değil. Malwarebytes İngilizce. Şu an ne yapıyor fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taratın eğer virüs ise çıkacaktır. Kaspersky Türkçe. Artı 0 Eksi
Yunus mrk dedi: Ben o uygulamayı kaldırmak istiyorum yeni program değil. Malwarebytes İngilizce. Şu an ne yapıyor fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile taratın eğer virüs ise çıkacaktır. Kaspersky Türkçe.
KS KS Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #6 HamzaKaya* dedi: Kaspersky ile taratın eğer virüs ise çıkacaktır. Kaspersky Türkçe. Revo Uninstaller indirip silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim? Artı 0 Eksi
HamzaKaya* dedi: Kaspersky ile taratın eğer virüs ise çıkacaktır. Kaspersky Türkçe. Revo Uninstaller indirip silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden indirebilirim?
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 4 Nisan 2021 #7 Yunus mrk dedi: Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here. www.revouninstaller.com Free versiyonunu seçip kurun. Artı 0 Eksi
Yunus mrk dedi: Nereden indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here. www.revouninstaller.com Free versiyonunu seçip kurun.
KS KS Y Yunus mrk Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #8 HamzaKaya* dedi: Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here. www.revouninstaller.com Free versiyonunu seçip kurun. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olanı mı Pro olan denemesini mi? Artı 0 Eksi
HamzaKaya* dedi: Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Free fully functional download of Revo Uninstaller Pro, Pro Portable and Revo Uninstaller Freeware. Quick and fast download here. www.revouninstaller.com Free versiyonunu seçip kurun. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olanı mı Pro olan denemesini mi?
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 4 Nisan 2021 #9 Yunus mrk dedi: Ücretsiz olanı mı Pro olan denemesini mi? Genişletmek için tıkla... Yeni görüyorum deneme sürümünün olduğunu deneme sürümünü indirin. Artı 0 Eksi
Yunus mrk dedi: Ücretsiz olanı mı Pro olan denemesini mi? Genişletmek için tıkla... Yeni görüyorum deneme sürümünün olduğunu deneme sürümünü indirin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Nisan 2021 #10 Revo filan kullanmayın. Kaspersky ile sistemi taratın. Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın. Artı 0 Eksi