Çözüldü SAntivirus kaldırılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yunus mrk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, nereden yükledim, ne zaman yükledim bilmiyorum. Kaldıramıyorum da. Adı "SAntivirus" gibi bir şey. Yardımcı olun lüften.

AdwCleaner farklı bir yazılım.

İngilizce ve aynı site ben ne yaptığımı bilmeden faydası olmaz. Kaç kişi bir uygulamayı kaldıramadık ne uygulamaymış be.

Artı -1 Eksi

İngilizce ve aynı site ben ne yaptığımı bilmeden faydası olmaz. Kaç kişi bir uygulamayı kaldıramadık ne uygulamaymış be.

Tamam o zaman, adım adım önerileri işleyelim.

1. adım: Kaspersky ile tam taramaydı. Tam tarama yaptığınıza emin misiniz? Eğer nasıl yapıldığını bilmiyorsanız ekran fotoğrafları ile göstereyim.

2. adım Malwarabytes ile tam tarama yapmaktı, bunu da yaptığınıza eminseniz ve bir sonuç çıkmadıysa yüksek ihtimal bu yazılım zararlı değil diye düşünüyorum.

3. adım AdwCleanerdi. Bunu yaptığınıza emin misiniz? 30 dakikada bu 3'ünü yapmanıza imkan yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı