Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
Download Malwarebytes AdwCleaner 2025 for free to remove adware, bloatware, unwanted toolbars, and other potentially unwanted programs (PUPs) from your Windows PC. AdwCleaner destroys adware and restores your PC's performance.
Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar.
1. adım: Kaspersky ile tam taramaydı. Tam tarama yaptığınıza emin misiniz? Eğer nasıl yapıldığını bilmiyorsanız ekran fotoğrafları ile göstereyim.
2. adım Malwarabytes ile tam tarama yapmaktı, bunu da yaptığınıza eminseniz ve bir sonuç çıkmadıysa yüksek ihtimal bu yazılım zararlı değil diye düşünüyorum.
3. adım AdwCleanerdi. Bunu yaptığınıza emin misiniz? 30 dakikada bu 3'ünü yapmanıza imkan yok.