Evet yanlış biliyorsun her modelde öyle bir şey yok.Eğer yanliş bilmiyorsam AMD ekran kartlarinda yazilimsal olarak bir sorun var bu kadar para verceğine NVIDIA ekran karti tercih etmeni tavsiye ederim
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yanlış biliyorsun her modelde öyle bir şey yok.Eğer yanliş bilmiyorsam AMD ekran kartlarinda yazilimsal olarak bir sorun var bu kadar para verceğine NVIDIA ekran karti tercih etmeni tavsiye ederim
Wattman hata değil ekran kartı sürücülerinin sıfırlandığı anlamına gelen uyarı.Wattman
maalesef bayağı baktım ancak bulamadım. geçenlerde 4 bin TL bir fiyata görmüştüm ancak bugün göremedim kusura bakmayın. Şu an 4800 TL en ucuz.Super serilerinden 2070 için uygun fiyatlı bir site link var mı acaba?
Kendisi bir uyarı fakat onun sonucunda olan olaylar hatadır. (Ekran gitmesi, sistemin donması vb.)Wattman hata değil ekran kartı sürücülerinin sıfırlandığı anlamına gelen uyarı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.