Sapphire AMD 5700 XT almaya değer mi?

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.428
S

Silinen üye 94679

Ziyaretçi
Sapphire AMD 5700 XT almaya değer mi? Testlerine falan baktım lakin Sapphire almak mantıklı mıdır? Bunu almazsam 2070 düşünüyorum. Aradaki fiyat farkı çok büyük gerçekten. i5 7600K işlemcim var, şu an GTX 1060 6G kullanıyorum. Sapphire hangi konularda sıkıntı çıkartır ya da çıkartır mı? Kullanıcı yorumlarını bulamadım internet üzeridne Sapphire ile ilgili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence özel soğutmalı modelleri bekleyebiliyorsan beklemek en mantıklısı şahsen ben öyle yapıyorum. Sapphire'in sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ama ortalama 75-80 derecede çalışır oyun oynarken. Blower fan gürültü de yapabilir. RTX 2070 de iyi kart ama fps açısından daha kötü. RT ve DLSS senin için çok önemli değilse alma derim. Zaten bazen büyük fps kaybı yaşatıyor.

Özel sıvı Soğutaları Bekle Pahalı Olucak Şuankı Fiyatına Göre ama RTX 2070S Kadar Pahalı olcağını düşünmüyorum ama şuanda overclock ile RTX 2070S Daha iyi performans veriyor Paran bolsa bence Nvidia senin için ideal

Hocam o fan tasarımından çok çektim. Yok öyle bir ses. Bunu göz önüne alıyorsan alabilirsin.
Bence özel soğutmalı modelleri bekleyebiliyorsan beklemek en mantıklısı şahsen ben öyle yapıyorum. Sapphire'in sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum ama ortalama 75-80 derecede çalışır oyun oynarken. Blower fan gürültü de yapabilir. RTX 2070 de iyi kart ama fps açısından daha kötü. RT ve DLSS senin için çok önemli değilse alma derim. Zaten bazen büyük fps kaybı yaşatıyor.
Şuan 5700 XT Hepsiburada’da 2560 TL ve bu fiyata almaya değer.
Özel sıvı Soğutaları Bekle Pahalı Olucak Şuankı Fiyatına Göre ama RTX 2070S Kadar Pahalı olcağını düşünmüyorum ama şuanda overclock ile RTX 2070S Daha iyi performans veriyor Paran bolsa bence Nvidia senin için ideal
Şuan 2.500TL olduğu için stoklar temizlenmeden bir tane almak istiyorum. Bence değecektir. Elimdeki GTX 1060 6G'yi de 1000TL'ye satarım muhtemelen. Bence bu fiyata kaçırmamalıyım. Bu nedenle açmıştım konuyu lakin yazmayı unutmuşum. Ne düşünüyorsunuz?

Şuan 2.500TL olduğu için stoklar temizlenmeden bir tane almak istiyorum. Bence değecektir. Elimdeki GTX 1060 6G'yi de 1000TL'ye satarım muhtemelen. Bence bu fiyata kaçırmamalıyım. Bu nedenle açmıştım konuyu lakin yazmayı unutmuşum. Ne düşünüyorsunuz?
Yani 2 Fansız Bir Şekilde Sıcaklık Değeri 90 Dereceyi görebiliyor bence bekle

Arkadaşlar custom soğutma falan beklemeyin. 2500-2700 arası referans tasarım alın keyifinize bakın. Custom soğutmalı ürünler tahminen 800-1000 TL arası fiyat farkı ile gelecekler.

Referans tasarım alan insanlar UV ve Fan hız ayarları yaparak kartlarını kullanıyorlar.

Bence alınabilir ama kart ısınıyor. Bunu bilerek alın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı