Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
AMD'nin OverDrive programını kullanmanı öneriyorum. Güç seçeneklerine bulaşmanı istemem. 5 FPS için pek bir anlamı olmaz.
5 FPS civarında performans artışı yaşarsın.
Standart frekans hızlarının 100-150 MHZ üzerine çık. Oyunları Ultra ayarda aç ve test et. Stabilite açısından bir aksaklık, yolunda gitmeyen bir şeyler var mı ona bak.
Kart çalışmayı durdurursa falan stabilite bozulmuş demektir zaten
Ki sanmıyorum 100-150 MHZ frekans artışı ile stabilitenin bozulacağını.
Kartın sıcaklık değerlerini de kontrol et yinede. Frekans artışı sıcaklığı pek etkilemez. Voltaj verince görülür sıcaklık farkı.
Şuan belirli bir miktar frekans artışı yapıp oyunlarda stabiliteyi test et.
Yerinde olsam hiç uğraşmazdım
5 FPS beni kral yapmaz. Ben HD 6850'yi standart ayarlarda gül gibi kullanıyorum şuan .d
Birde yukarıdaki değerlere bakma
Yukarıdaki değerlere baksan 15 FPS fark oluyor dersin 
Standart bir kart ile OC'lu modeli karşılaştırılmış.
Standart kart ile OC yapılmış standart kart karşılaştırılmalı ki farkı görelim. Test sonuçları doğru yerde kullanılmamış bir nevi.
Sen 5 FPS civarı fark yaşarsın.
5 FPS civarında performans artışı yaşarsın.
Standart frekans hızlarının 100-150 MHZ üzerine çık. Oyunları Ultra ayarda aç ve test et. Stabilite açısından bir aksaklık, yolunda gitmeyen bir şeyler var mı ona bak.
Kart çalışmayı durdurursa falan stabilite bozulmuş demektir zaten
Kartın sıcaklık değerlerini de kontrol et yinede. Frekans artışı sıcaklığı pek etkilemez. Voltaj verince görülür sıcaklık farkı.
Şuan belirli bir miktar frekans artışı yapıp oyunlarda stabiliteyi test et.
Yerinde olsam hiç uğraşmazdım
Birde yukarıdaki değerlere bakma
Standart bir kart ile OC'lu modeli karşılaştırılmış.
Standart kart ile OC yapılmış standart kart karşılaştırılmalı ki farkı görelim. Test sonuçları doğru yerde kullanılmamış bir nevi.
Sen 5 FPS civarı fark yaşarsın.