Sapphire HD 7850 Siyah ekran

Torpido

Hectopat
Merhaba arkadaşlar size bugün 3 soru sorucam hiçbir sorumda cevap vermediler siz son umudumsunuz lütfen yardım edin. :(

1- http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-16-20g-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62360

Bu ekran kartını almayı planlıyorum ama arkadaşımında başına gelen siyah ekran sorunu varmış. Açıkcası boşuna siyah ekran için para vermek istemiyorum. Bu ekran kartını aldığımda siyah ekran olma olasılığı var mıdır ?

2- Ayrıca klasik soruya geliyorum :)

1400 TL veya en fazla 1550 TL PC toplayabilir misiniz ama lütfen ekran kartının shader versiyonu 5.0 olsun bir de 8 GB RAM olsun, ayrıca 2 yıl götürsün.

3- Babamın arkadaşı var OEM ürünleri satıyor bana da bir kıyak yaptı. GTX 680'i 300 tl ye satabilirmiş 2 GB versiyonu alayım mı sizce uygun mu fiyat?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet eminim eğer bu ekran kartı bu kadar değerliyse hemen alacağım.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca gtx 680 Asus versiyonu yanına da assassin's creed 3 hediye veriyorlar.

Eğer 0 ise ve GTX 680 ise benide tanıştır bende GTX 690'a 999$ vermek yerine 2 tane gtx 680 alayım sli yapayım? :rolleyes:

Siyah ekrana gelince güç kaynağı yetmiyordur, tam oturmamıştır ya da uyumsuz parça vardır ama eminim ki ekran kartı ile ilgili değildir sorun.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı