SaviorAngel™
Hectopat
- Makaleler
- 2
Bir dönem rezalet ötesi ısı sorunu çıkardıkları bir aşikar ama artık çoğu kullanıcısı sorun yaşamadığını belirtiyorlar.

Örnekler gösterirseniz ikna olabilirim.Sosyal'in çoğu kötülüyor. Bence doğru (!).
Kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz. Örneğin; RX570 Nitro+ Alınmalı Mı? yazıp, konulara bakabilirsiniz.Örnekler gösterirseniz ikna olabilirim.
Baktım ama kimsenin aşırı bir şekilde hiddetle "alma" dediğini görmedim.Kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz. Örneğin; RX570 Nitro+ Alınmalı Mı? yazıp, konulara bakabilirsiniz.
Zaten kimse hiddetle alma demez. Karar sizin, buyrun bir sürü sorun yaşayan var derler.Baktım ama kimsenin aşırı bir şekilde hiddetle "alma" dediğini görmedim.
En fazla satılan ürünlerde her zaman üzülen çoktur nvidia ASUS,Gigabyte, MSI, Palit modellerindede ısı problemleri var ısı konusu şikayetçiysen asus rog strix alıcaksın tek sogutması düzgün olan model sapphire amd ekran kartları arasinda en serini msi gigabyte markaların modellerin hepsi 80 dereceleri geçiyor ekran kartı 80-85 dereceye kadar problem çıkarmaz. Yani demek istemem sapphire maduruda çok ama performansindan memnun olanda çok.''S.E en iyi soğutmaya sahip, AMD tarafında kesinlikle SAPPHIRE, Isınma sorunları eskidendi'' laflarına bakıp satın aldık bizde bu kartı. %100 yük altında en serin çalıştığı sıcaklık 73 derece. 75 ten aşşağısını görmüyor 78 derecelere kadar çıkıyor kart. Kartın fanları 2300-2400 RPM'ye kadar çıkıyor sesli bir şekilde çalışıyor ve Wattman hatası veriyor 30-40 dakika oynayınca. Gidin gigabyte alın rog strix alın sapphire almayın.
Kartın içinden statik poşet bile çıkmıyor. İnternetten bakayım dedim kutu açılımlarına hiç kimseye çıkmıyor kart bildiğiniz çıplak geliyor. Firma daha statik poşet önlemi bile almıyorken kartın çalışmasına şükretmek lazım. Bi oyuna gireyim diyorum anında 75 derece oluyor. Güç tüketimi 170-200 W arasında gidip geliyor, çektiği voltaj 1.150 olması gerekirken 1.200 ü bile geçiyor bazen, zaten oynayabileceğim süre belli benim 40 dakika felan çünkü wattman hatası veriyor ve görüntü ses gidiyor. Almayın kardesim Sapphire felan hatta direk AMD almayın. Paranız varsa NVIDIA yoksa AMD ama AMD tarafındada Sapphire almayın. Recep baltaş gerçekten haklıymış Sapphire markasını kötülerken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.