Bak, aşağıya inip benzer konulara bakıyorum. Hatta bakmayıp buraya yapıştırıyorum. Biraz araştırsanız keşke. Defalarca soruldu bu.
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Sapphire Markası Neden İyi/Kötü Deniyor?
Arkadaşlar ne zaman AMD ekran kartı desek bazı kişiler Sapphire Nitro iyidir, paranız cebinizde kalır vs. diyor başka marka önermiyor, Bazı kişiler de Sapphire karşıtı. Kesinlikle Sapphire önermiyor, başka markalar öneriyor. Ben bu karşıtlığı anlayamadım, Sapphire önerenler Sapphire'den para mı...
Sapphire ekran kartları söylendiği kadar kötü mü?
Selamlar, forumda sürekli görüyorum sakın Sapphire RX 570 alma onun yerine ASUS ROG STRIX RX 570 al tarzı şeyler görüyorum, cidden söylendiği kadar sorunlu mudur Sapphire? Kullananlar veya deneyimi olanlar yazarsa sevinirim. Örnek veriyorum...
Sapphire gerçekten de alınmayacak kadar kötü bir marka mı ?
Demin bu marka bir kart sipariş ettim, fiyatı çok uygun olduğu için alıyorum tamamen. Bütçemde değişiklik olduğu için 970 alamayacağımdan dolayı R9 285'e yöneldim. Oynayacağım oyunlar da CS GO, Dota2, LoL , GTA 5 , ASC , Crysis. Benim ultra takıntım yok, oyunu akıcı bir şekilde oynamam...
Sapphire markasını neden kötülüyorlar?
Muhtelemen Ocak-Şubat ayları arasında Epic adlı sistemi alacağım ancak anakart, ekran kartı ve SSD değiştirip alacağım. Ekran kartını Sapphire Pulse RX 5700 yapacağım ancak sürücü sorunları varmış, o zamana kadar düzelir bence. Ancak sıkıntı şu, Recep Baltaş olsun veya diğer kullanıcılar olsun...