Sapphire neden kötü?

Bak, aşağıya inip benzer konulara bakıyorum. Hatta bakmayıp buraya yapıştırıyorum. Biraz araştırsanız keşke. Defalarca soruldu bu.

Sapphire AMD kanadının amirali yani NVIDIA için EVGA neyse AMD için Sapphire odur bugün AMD alacak olsam ilk tercihim Sapphire olur. RX 580 serisinde çok fazla mining kartı olduğu için sıfır almakta fayda var tabii ki

Sapphire kötü değil AMD ekran kartı konusunda kötü. ASUS'unda da MSI'ında da sorun olabiliyor sadece Sapphire'e özel bir şey değil ki. Gaming X 5600XT ile Black screen alan da var forumda.

RX580 Saphire Nitro+ ekran kartım var. 1411mhz (normal mhz) 78 derecelere kadar çıkıyo. Çok memnun değilim. Undervolt falan denediğimde donuyor. Yapıcak bir şey yok. Ekran kartı konusunda şanssızım

RX580 Saphire Nitro+ ekran kartım var. 1411mhz (normal mhz) 78 derecelere kadar çıkıyo. Çok memnun değilim. Undervolt falan denediğimde donuyor. Yapıcak bir şey yok. Ekran kartı konusunda şanssızım
78 derece fazla değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…