Sapphire Nitro RX 5700XT boşta yüksek sıcaklık

Değerler benimde bu şekilde. Driverdan kaynaklı olmasına şaşırdım gerçekten bu 6Mhz durumunun, ama hâlâ neden sıcaklığınız 40 derece bilmiyorum, normalde 33-35 dereceye düşerdi o durumda kart. Ama şuan sorun yapılacak bir durum yok sistemde böyle kullanabilirsiniz.
Performans olarak cidden iyi bir kart ama sorunu bitmiyor cidden hem sevdiriyor hem sövdürüyor. :D
 
Katılıyorum , ama şahsen driver sıkıntıları yüzünden 5700xt'nin ömrünün çok uzun olmayacağını düşünüyorum.Bukadar problemli bir kart hiç duymadım.Sıcaklık sorunları mı , Mavi ekran sorunları mı , siyah ekran sorunları mı , oyundan atma , donma , oyunu tab ile aşşağıya alınca sistemin donması , Video Tdr , Chrome kullanırken reset , Yanlış frekans değeri gösterme , 144mhz de bellek sıkışması , 1-2 ay önceki driverin güncel driverlara göre daha fazla fps vermesi vs vs...Millet artık driver yüklerken 5700xt'ye hangi driveri önerirsiniz diye araştırıyor. :) İnş yakın zamanda şu driver problemini çözerler.
 
Evet CRU ile kullanıyorum takılma gidiyor fakat yanlış bilmiyorsam yeni driverlarda saat hızlarını düşürmüşler. Ben kendim için stabil kullandığım için driver güncellemedim (20.4.2.).
Yok saat hızı sorunu hala devam ediyor yeni driverlar da düzelmedi şuan tek çözüm CRU gibi gözüküyor.
 

Geri
Yukarı