Sapphire Nitro+ RX580 185W güç tüketimi

KidMan

Hectopat
Sapphire Nitro+ RX580 ekran kartını almayı düşünüyorum. Şu anki kartım GTX750Tİ 60W güç tüketimi varmış, RX580'i 185W görünce biraz korktum. Sizce nasıl ?

Son düzenleyen: Moderatör:
750ti ile Rx580'in istediği güç aynı olamaz zaten. Normal bir değer gözünüz korkmasın. Gayet iyi karttır.

PSU nedir? GTX serisinden 1080 Ti (4999 TL görmüştüm) hariç şu an çoğu sıfır alınmayacak durumda. Birkaç aya GTX 1080 Ti'de alınmayacak Vega VII çıkınca. Yani GTX 1060'a para dökmeyin. RX serisi daha yüksek güç tüketimine sahip ama DX12'de daha önde olan kartlar. Şu an oyunlar DX11. PSU yetiyorsa kesinlikle RX 580 al. RX 590'da düşünebilirsin.

Sizce nasıl derken? Gayet iyi ve fiyat performans oranı çok yüksek bir kart. GTX 1060 ve RX 580'i güç tüketimi ve şu anki fiyatlarını göz önüne alıp hesapladığımızda da RX 580 daha verimli oluyor. PSU yeterli ise alınır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı