Hatironn
Kilopat
Arkadaşlar yukarıdaki kart indirimde almayı düşünüyorum ama nasıldır bilen var mı?
Pulse değil aslında referans modele benziyor bu. Pulse tasarımı böyle değil.
Markanın soğutması kötü diye okumuştum ama tam bir F/P ürünü alınır.
ROG STRİX parasına RX 6700 XT falan alırdın herhalde. Gerçi kampanyada falan almış olabilirsin.Ben ASUS ROG 6600XT kullanıyorum 62 dereceyi geçmiyor bu konuda bayağı başarılı.
Belki de. Ref. tasarım gibi geldi ama fiyat çok iyi.100 TL daha ucuz hocam, ayrıca @Shahdee sanırım RX 6700 Pulse modelleri farklı tasarlanmış.![]()
Sapphire Radeon RX 6700 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6700 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ROG STRİX parasına RX 6700 XT falan alırdın herhalde. Gerçi kampanyada falan almış olabilirsin.
Rakibinden 3000 TL daha uygun.Belki de. Ref. tasarım gibi geldi ama fiyat çok iyi.
100 TL daha ucuz hocam, ayrıca @Shahdee sanırım RX 6700 Pulse modelleri farklı tasarlanmış.![]()
Sapphire Radeon RX 6700 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 6700 10GB GDDR6 160 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ROG STRIX parasına RX 6700 XT falan alırdın herhalde. Gerçi kampanyada falan almış olabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.