6600 XT sandım heyecandan telefonu yüzüme düşürdüm yattığım yerden.
İşlemcin ve anakartın PCIe 4.0 desteklediği için geçebilirsin. PCIe 4.0 ile RX 570'den daha fazla fps veriyor.Rx 570 4 gb modelden geçilir mi? Bu arada @Rustin Cohle kardeşimiz eksik olmasın her indirimi bulup bulup paylaşıyor sağolsun.
Ya hocam sizi de yoruyorum ama ben çok kararsızım. Dün az kalsın 8k verip 6600 alacaktım ama benim sisteme bu kart çok mu gelir az mı gelir bilemedim. Şimdi bu karta bakınca da aman aman bir fark görülmüyor. Yani örnekte attığınız oyunu Ultra ayarlarda açabilir mi bu kartı alırsam?İşlemcin ve anakartın PCIe 4.0 desteklediği için geçebilirsin. PCIe 4.0 ile RX 570'den daha fazla fps veriyor. Eki Görüntüle 1299825
Bence sisteminize 6600 çok yakışır. Bu kart hemen hemen 3060 ile aynı performansa sahip hatta bazı oyunlarda öne geçebiliyor hem de 3060'dan çok daha ucuz.Ya hocam sizi de yoruyorum ama ben çok kararsızım. Dün az kalsın 8k verip 6600 alacaktım ama benim sisteme bu kart çok mu gelir az mı gelir bilemedim. Şimdi bu karta bakınca da aman aman bir fark görülmüyor. Yani örnekte attığınız oyunu Ultra ayarlarda açabilir mi bu kartı alırsam?
www.techspot.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.