Sapphire Pulse Radeon RX580 vs MSI Gaming X 1660 Super vs Sapphire RX 5600 XT

JonasKahnwald

Hectopat
İyi geceler değerli arkadaşlar,
F/P ve ısınma sorunu çıkartmayacak olan, (oynadığım oyunlar CS GO/PUBG arada yayın açabileceğim bir kart arıyorum), bu 3 ekran kartından hangisini tercih etmeliyim? İşlemci AMD Ryzen 3600x/Corsair Vengeance 8 DDR4 gbx2 3000 MHz RAM.
İlgilenip, yardımcı olan arkadaşlara şimdiden fikirleri için çok teşekkür ederim.

catss.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda hali hazırda 2070 ile benzer performans sergilen bir kartım var, ancak 1 yıl içinde yeni kart almayı düşünüyorum teşekkürler :)
Tam olarak hangi kartı kullanıyorsunuz?
Ben sırf NVIDIA özelliklerini ve ShadowPlay'i kullanmaya devam etmek istediğim için GTX 1660 Super aldım. AMD ReLive çok başarılı değil, o yüzden RX 5600 XT almadım.

Tam olarak hangi kartı kullanıyorsunuz?
Ben sırf NVIDIA özelliklerini ve ShadowPlay'i kullanmaya devam etmek istediğim için GTX 1660 Super aldım. AMD ReLive çok başarılı değil, o yüzden RX 5600 XT almadım.
VEGA 56 (64 BIOS) kullanıyorum, MSI'ın referans modeli. AMD ReLive benim için fazlasıyla yeterli, evet aşırı iyi değil ancak şöyle bir güzelliği var. Oyunlardaki performansını bir tık bile etkilemiyor, Nvidia'da durum nasıldır bilemem ancak ben memnunum. Keşke 5600 XT alsaydınız, benzer fiyata daha iyi performans için değerdi.

VEGA 56 (64 BIOS) kullanıyorum, MSI'ın referans modeli. AMD ReLive benim için fazlasıyla yeterli, evet aşırı iyi değil ancak şöyle bir güzelliği var. Oyunlardaki performansını bir tık bile etkilemiyor, Nvidia'da durum nasıldır bilemem ancak ben memnunum. Keşke 5600 XT alsaydınız, benzer fiyata daha iyi performans için değerdi.
Mesela ReLive halen daha OpenGL tabanlı uygulamaları tam ekranda kaydetmeyi desteklemiyor. Minecraft oynayan biri olarak bu özelliğe ihtiyaç duyuyorum çünkü Minecraft Java Edition OpenGL kullanıyor. Bir de Minecraft grafik modları söz konusu olunca birçok grafik modu (özellikle de Shader'lar) AMD kartlarla %100 uyumlu çalışmıyor.
Yoksa zaten RX 5600 XT alırdım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı