Sapphire Radeon RX 5600 XT Pulse takılmaları

Bu sorun düzeldi de şu an daha farklı sorunla uğraşıyorum. Ekran kartı driverı yüklediğimde kullanabiliyorum mesela ama PC kapatıp birkaç saat sonra açmak istediğimde açılışta takılı kalıp reset atıyor sürekli... Birkaç gün önce servise gönderdim. Yerinde olsam tercih etmezdim.
Hocam aynı kart var bende özellikle csde çok sık aralıklarla takılıyor. Diğer oyunlarda pek hissettirmiyor.
Nasıl çözdünüz?

Hocam aynı kart var bende özellikle csde çok sık aralıklarla takılıyor. Diğer oyunlarda pek hissettirmiyor.
Nasıl çözdünüz?
Çözemedim ya... Servisten döndü yine açılışta takılı kalıyor. Tüm bileşenler sorunsuz sözde ama.... Sizin dediğiniz takılmaları yaşamıyorum. Farklı çözünürlüklerde takılıyor. 1920x1080p de sorun yaşamazsınız.

Çözemedim ya... Servisten döndü yine açılışta takılı kalıyor. Tüm bileşenler sorunsuz sözde ama... Sizin dediğiniz takılmaları yaşamıyorum. Farklı çözünürlüklerde takılıyor. 1920X1080P de sorun yaşamazsınız.

Hocam monitörüm 1440X900 ondan mıdır acaba?
1920X1080P monitör alacağım yakın zamanda.
Sorun biter mi?
Bir de CS:GO'da falan sadece 1920X1080'de mi oynayabileceğiz?
4:3e alışığım da.
Bir de siz nasıl bir takılma yaşıyordunuz?

Hocam monitörüm 1440X900 ondan mıdır acaba?
1920X1080P monitör alacağım yakın zamanda.
Sorun biter mi?
Bir de CS:GO'da falan sadece 1920X1080'de mi oynayabileceğiz?
4:3e alışığım da.
Bir de siz nasıl bir takılma yaşıyordunuz?
Benim takılmalar eski monitör nedeniyle oluyordu. 144hz Freesync bir monitör çok iyi gider. CS GO'da yağ gibi akıyor.

Sorun çözüldü yani dimi hocam? Kart şu an var bende de özellikle csde böyle ve korkuyorum kötü bişey aldım diye. Sıcaklıklar falan çok iyi aslında ama...
Kart biraz dengesiz ama monitörü değiştirip gücünü gösterebileceği şekilde kullandığında yağ gibi akıyor merak etme...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı