Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB incelemesi

Hayırlı olsun hocam, darısı RX 560'ımın başına, sizce R5 1400 darboğaz yapar mı? RX 580'e yetiyor ama daha fazlasında sıkıntı çıkartıyor, söylenenler gibi performansı 1660 SUPER kadar var mı hocam? Tekrardan hayırlı olsun.

Hocam PCI-E 4.0 olan bir kartı 3.0 olan anakarta takarsak sadece 3-5 FPS farkı mı oluyor? Uyumsuzluk falan olmuyor mu?

Hayır. Benim anakartım B350 ve PCIe 3.0. Herhangi bir sorun yaşamıyorum. Kaydettiğim videolara bakabilirsin. Hardware Unboxed kanalının yaptığı incelemeye de göz atabilirsin. 8 GB modelinde FPS hiç oynamamış veya çok az farketmiş AMD'nin PCIe 3.0 ve 4.0 anakartlarında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 20.12.1 sürücüsünü kurup denediniz mi? Bir FPS artışı oldu mu denediyseniz.

Henüz denemedim. Deneyince buradan paylaşırım.

Eline sağlık, çok güzel bir inceleme olmuş.

Teşekkür ederim dostum.

Hocam 20.12.1 sürücüsünü kurup denediniz mi? Bir FPS artışı oldu mu denediyseniz.
Denedim bir artış gördüm. 5600 XT için konuşuyorum.
Aşırı büyük bir artış değil.

Ellerine sağlık senden bu incelemeyi uzun zamandır bekliyordum.
Bu kısma bayıldım, zaten asıl beklentim de bu kısımdı. Ben de Navi yongası dahil birçok detayı bilmiyordum 5500 XT hakkında. Kartı bana resmen sen öğrettin, teşekkür ederim.

Artık olası bir 5500 XT karşıtlığında yönlendirme yapılabilecek kalitede bir rehber var.

Cyberpunk 2077 için AMD işlemci optimizasyonundan sonra tüm ayarlarla şehir içi test yapabildim darboğaz olmadan. Sürücü 20.12.1, oyun versiyonu v1.04, kayıt Radeon ReLive.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Adem Yıldız_ meğer 1500X'in 8 sanal çekirdeği doğru düzgün kullanılamıyormuş, bu şekilde low bile deneyebildim. @Jira geçen söylemiştim işlemci akıyor en düşük ayarlarda bile takılma yapmadı, 5500 XT 8 GB/1660 Super tam ideal sistemine eklemek için.

Kartı bunca ortak savunmamızdan sonra şunu diyorum ki, çok güzel ve doğru bir inceleme olmuş. Elinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…