Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB incelemesi

Sevindirici bir haber ama Low ayarlarda işlemci biraz zorlaniyor gibi. Yine de her halükarda iyi degerler tabii.
Yalnız oyun Low ayarlarda bile cidden güzel gözüküyormuş.

Selamlarr, 20.10.1 sürümünü stabil şekilde kullaniyorum ve memnunum ama 20.11.2 versiyonuna geçeyim mi sizce öneriyor musunuz? Herhangi bir performans artışı oluyor mu updatelemeye değecek.
Ya da direkt 20.12.1'e mi geçmeliyiz, ne diyorsun ustam @kino.
Reddit'e baktiktan sonra vazgeçmeye karar verdim iyice oturana kadar kalmak en iyisi ama siz daha iyi bilirsiniz önerinize açığım daha önce sorun yasayip garantiye gönderince insan korkuyor hahahha.

@kino hocam dikkatimi çekti de önü tamamen kapalı bir kasada kartın sıcaklıkları mükemmel. Full mesh bir kasada buz gibi olur herhalde Manuel fan ayarı kullanıyor musunuz ?

Bu overclock konusunun linkini buraya bırakıyorum. Performansa etkisi güzel, sıcaklık değerleri de 60-61 derece ortalamayla oynadığım oyunlarda 65 dereceyi geçmedi ek fan ayarına gerek kalmadan. Detayları konuda mevcut.

Ben de 4 GB RX 5500 XT almayı planlıyorum. Ryzen 3 3200G ile bir darboğaz sıkıntısı yok. Alayım mı sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…