Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB incelemesi

Öyle bir imkan yok işte
balanced ayarlardır o.
Sadece texture Ultra yapınca Ultra olmuyor.
O kart Ultra'da maks 35 FPS verebilir.

RDR2 Ultra ayarlarda öyle bir FPS almanın mümkünatı bile yok.
Arkadaşım ultra ayarlarda min. 55, max. 75-77 fps alıyorum. Hatta vsnyc'i aç 60 fps'e sabitle. Isı da 70 üzerine çıkmıyor. 3 saat çatır çatır oynamamın üzerine bunları söylüyorum.
Siz o fpsleri alamayabilirsiniz. Başka etmenler olabilir. Bilmiyorum.
Yani sol üst köşede görmediğim bir şey için niye "gördüm" diyeyim ki?

Öyle bir imkan yok işte
balanced ayarlardır o.
Olabilir kardeşim dikkat etmedim. Ancak sonuçta ultrada herhangi bir sorun yaşamadan oynayabiliyorum. Benim için yeterli. Kasa havalandırması ahım şahım olmadığı halde ısınma problemim de yok.
Öyle bir imkan yok işte
balanced ayarlardır o.
Yalnız gölge, su vb kaliteyi yüksek ayarlara aldığımda 60-70 fps alıyorum. Kısaca grafiklerin hiçbir sekmesinde orta ya da düşük ayarda değilim.

Dostum ben senin 60FPS almana bir şey demiyorum alırsın.
Ama Ultra ayarlarda değil balanced ayarlarda alırsın.

Ben kendi kaydettiğim videoyu paylaşayım seninle. Videonun başında yaptığım tüm ayarlar var, grafikler hem güzel oluyor hem de performans tatmin edici. Denemeni öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

R5 3600 - 16gb ram - msı b450 gaming plusmax. Aldığım fps de işlemcinin payı var sanırım. Yine de teşekkürler

Ben RX 5700 ile alamıyordum o FPS'ı 2600X işlemcim vardı )

Ben RX 5700 ile alamıyordum o FPS'ı 2600X işlemcim vardı

Kino video paylaşmış. O videonun Ultra'sı, High'ı yeter be. 60 FPS de o ayarlarda yeter.
Sonuçta Sapphire fiyat-performans ve kalite üçlüsünde liderdir. Başka kart tanımam.

Elinize sağlık.

Kart yakışıklı duruyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…