- Makaleler
- 42
Sonraki mesajımı okusanız keşke.
Şimdi gördüm sorun değil ben kaçırmışım.
Sonraki mesajımı okusanız keşke.
EstağfurullahŞimdi gördüm sorun değil ben kaçırmışım.![]()
Hocam genelleme yapmasaydın keşke. Linç yiyeceksin haberin yokAMD kartlara bulaşma.
Burada da yabancı forumlarda da en iyi RX 5600'ün Sapphire Pulse olduğu yazıyordu. Hatta BIOS güncellenmiş ve yeni soğutma blokları koymuşlar sanırım. NVIDIA tarafındaki muadilleri gerçekten çok pahalı, daha alt kategoride olan 1660 Super ise alınır mı bu paraya emin değilim. Uzun zamandır kullanan birkaç kişi daha fikirlerini belirtirse çok makbule geçer gerçekten.
Burada da yabancı forumlarda da en iyi RX 5600'ün Sapphire Pulse olduğu yazıyordu. Hatta BIOS güncellenmiş ve yeni soğutma blokları koymuşlar sanırım. NVIDIA tarafındaki muadilleri gerçekten çok pahalı, daha alt kategoride olan 1660 Super ise alınır mı bu paraya emin değilim. Uzun zamandır kullanan birkaç kişi daha fikirlerini belirtirse çok makbule geçer gerçekten.
Güncel hali 1780 Core, 1750 Memory'di ve 975 gibi bir voltajla çalışıyordu kart, yükte maksimum 57 falan görüyordu, ben overclock ile 1820 Core, 1860 Memory yaptım ve voltajı 950 ayarladım, sıcaklıkda pek değişim olmadı hatta 56 bile oluyordu, zaten benim yazdığım değerlerden fazlasını geçmeye izin vermiyor programlar, adamlar ayarlamış hepsini.2. revizyon geleceği garanti ise al derim. BIOS güncellenince Sapphire'in abartılı OC'u stabilize edilmiş olmalı.
Bilmiyorum belki bu Wattman falan şans işi olabilir ama AMD'nin yeni çıkaracağı Big Navi kartları cidden merak ediyorum, eğer yine 2500-4000 arası olursa fiyatlar, kesinlikle geçiş yaparım.Güncel hali 1780 Core, 1750 Memory'di ve 975 gibi bir voltajla çalışıyordu kart, yükte maksimum 57 falan görüyordu, ben overclock ile 1820 Core, 1860 Memory yaptım ve voltajı 950 ayarladım, sıcaklıkda pek değişim olmadı hatta 56 bile oluyordu, zaten benim yazdığım değerlerden fazlasını geçmeye izin vermiyor programlar, adamlar ayarlamış hepsini.
Burada da yabancı forumlarda da en iyi RX 5600'ün Sapphire Pulse olduğu yazıyordu. Hatta bios güncellenmiş ve yeni soğutma blokları koymuşlar sanırım. Nvidia tarafındaki muadilleri gerçekten çok pahalı, daha alt kategoride olan 1660 super ise alınır mı bu paraya emin değilim. Uzun zamandır kullanan birkaç kişi daha fikirlerini belirtirse çok makbule geçer gerçekten.
Bir mağaza çalışanı bana AMD kartlar içinde, 5000 serisinde, 5500 XT'nin en az hata veren model olduğunu söyledi. 5700 XT'nin ise en çok sorun çıkartan model.
İncehesap, n11 ve Hepsiburada güncel hallerini satıyor. Belki başka satan siteler de vardır benik bilmediğim.2. revizyon geleceği garanti ise al derim. BIOS güncellenince Sapphire'in abartılı OC'u stabilize edilmiş olmalı.
Hocam sizin mesajı kaçırmışım ben. Sapphire Pulse mı kullanıyorsunuz ve deneyiminiz nedir şimdiye kadar?Güncel hali 1780 Core, 1750 Memory'di ve 975 gibi bir voltajla çalışıyordu kart, yükte maksimum 57 falan görüyordu, ben overclock ile 1820 Core, 1860 Memory yaptım ve voltajı 950 ayarladım, sıcaklıkda pek değişim olmadı hatta 56 bile oluyordu, zaten benim yazdığım değerlerden fazlasını geçmeye izin vermiyor programlar, adamlar ayarlamış hepsini.
Bilmiyorum belki bu Wattman falan şans işi olabilir ama AMD'nin yeni çıkaracağı Big Navi kartları cidden merak ediyorum, eğer yine 2500-4000 arası olursa fiyatlar, kesinlikle geçiş yaparım.
Corsair carbide serisi.Kasanız nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.