Sapphire Pulse RX 5700 XT vs Gigabyte RX 5700 XT OC

PowerColor AMD tarafında en iyisi bence ancak ülkemizde pek satılmıyor bu marka.
Zaten 2-3 ay TR'den alınmaz bu kartlar uçuk fiyatlar olacak kesin, Amazon ve Newegg hangisi uygun olursa artık. 440 dolar değer gibi ama Gigabyte'ın testleri de görelim bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan Amazon ve Newegg de stok durumu yok 1 veya 3 ay arası çekiyor. Ki TR ye geldiği zaman ki fiyatları çok abartı olacağı için sanırım bir süre daha bu kartlara sahip olmayacağız gibi yaklaşık 1 aydır ekran kartı almak için bekliyorum.

Evet öyle ama TR den fahiş fiyata almaktansa ordan 10 gün içinde karar verip 30-40 gün kargo beklemek daha mantıklı gibi.

Belirteyim oradan alıp da sıkıntı yaşarsanız muhattabınız satıcı firma elinizde kalabilir de kalmayabilir de çoğunun garantisi burada geçmiyor.
Riski almaya değer görüyorum açıkçası, 800-900 TL fazla vermeye niyetim yok burada.

Evet öyle ama TR den fahiş fiyata almaktansa ordan 10 gün içinde karar verip 30-40 gün kargo beklemek daha mantıklı gibi.
Açıkcası bende senin gibi düşünüyorum fakat 1 hafta daha bekle TR fiyatlarını görelim ayrıca diğer sitelerde de bi otursun bütün modeller şuan sadece 1 2 model var ve kısıtlı sayıda.

Açıkcası ben de senin gibi düşünüyorum fakat 1 hafta daha bekle TR fiyatlarını görelim ayrıca diğer sitelerde de bir otursun bütün modeller şu an sadece 1 2 model var ve kısıtlı sayı da.
Aynen hocam o yüzden 10 gün içinde dedim zaten. Bakalım nasıl gelişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…