Zaten 2-3 ay TR'den alınmaz bu kartlar uçuk fiyatlar olacak kesin, Amazon ve Newegg hangisi uygun olursa artık. 440 dolar değer gibi ama Gigabyte'ın testleri de görelim bakalım.
Şuan Amazon ve Newegg de stok durumu yok 1 veya 3 ay arası çekiyor. Ki TR ye geldiği zaman ki fiyatları çok abartı olacağı için sanırım bir süre daha bu kartlara sahip olmayacağız gibi yaklaşık 1 aydır ekran kartı almak için bekliyorum.
Şuan Amazon ve Newegg de stok durumu yok 1 veya 3 ay arası çekiyor. Ki TR ye geldiği zaman ki fiyatları çok abartı olacağı için sanırım bir süre daha bu kartlara sahip olmayacağız gibi yaklaşık 1 aydır ekran kartı almak için bekliyorum.
Açıkcası bende senin gibi düşünüyorum fakat 1 hafta daha bekle TR fiyatlarını görelim ayrıca diğer sitelerde de bi otursun bütün modeller şuan sadece 1 2 model var ve kısıtlı sayıda.
Açıkcası ben de senin gibi düşünüyorum fakat 1 hafta daha bekle TR fiyatlarını görelim ayrıca diğer sitelerde de bir otursun bütün modeller şu an sadece 1 2 model var ve kısıtlı sayı da.