Sapphire Pulse RX 6600 ekranda ve uygulamalarda kararmalar oluyor

2. Söylediğiniz SSD'den evet, Windows'a olay görüntüleyicisi aratıp, oradaki hatalara bakar mısın? Neler var.

2. Söylediğiniz SSD'den evet, Windows'a olay görüntüleyicisi aratıp, oradaki hatalara bakar mısın? Neler var.

Buyurun hocam, dediğiniz yerdir umarım.

Bu da önemli yazan kısmının ekran görüntüsü.

''Sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. Bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.''

Hepsinde bu yazı yazıyor.

Ama en son olanında ben masaüstünden yeniden başlatmıştım, testi yapmak için. Arka planda uygulamalar açıkken yeniden başlattığım için bu hatayı vermiş olabilir belki.

Kod olarak ne yazıyor?
İşlem kodu olarak Bilgi yazıyor.

Olay kimliği diye yazar.

Bu kartın güç soketi tam yerine oturuyor mu?

Bir de PSU'ya giren şebeke elektrik kablosuna bakın, gevşeklik var mı? Takılıyken oynatınca bir problem oluyor mu?
Olay kimliği: 41

Güç soketleri tam yerinde bir sorunu yok o konuda. Dün takarken ona dikkat ettim.

PSU kablosunu da oynatınca bir şey olmuyor.

Bu Kernel Power 41, güç sorunundan veya karttaki donanımsal sorundan oluyor, yazılımsal olarak denediğimiz hiçbir şeyden sonuç alamadık.
Hocam anlaşılan kartı servise göndereceğim. Oradan gelen sonuca göre PSU değişir denerim artık.

Başka bir çözüm yolu kalmadı gibi. Ama bana halen daha PSUdan kaynaklanıyor olması saçma geliyor. Oyunlarda da böyle bir problem yaşasam ben de PSU'dan kaynaklanıyor gibi düşünebilirdim.

Eski bir Bross marka 500W'lık PSUm bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…