Satılık Sapphire Pulse RX 6600

Makaleler
1
23/06/2022 tarihinde alındı, Türkiye garantisi bulunmakta. Sıfır üründen hiçbir farkı yok, aralarındaki fiyat farkı hariç.

Garantisi, faturası, kutusu her şeyi yerli yerinde. Düşündüğüm fiyat 4.000 TL. Amazon Japonya'dan vs. alınan kutusuz, garantisiz ürünlerle kıyas yapmazsanız sevinirim.

İsteyen olursa ürünün fotoğraflarını atabilirim. Tekliflere açığım.

Son düzenleme:
Yer neresi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Miningte kullanıldı mı, eğer özel değilse satma sebebinizi ve nereden satın alındığını öğrenebilir miyim ? İzmit'te yakında oturuyorum eğer anlaşabilirsek elden alışveriş yapabiliriz. Bir de Furmark testi yaparsanız çok iyi olur.

Miningte kullanıldı mı, eğer özel değilse satma sebebinizi ve nereden satın alındığını öğrenebilir miyim ? İzmit'te yakında oturuyorum eğer anlaşabilirsek elden alışveriş yapabiliriz. Bir de Furmark testi yaparsanız çok iyi olur.
23/06/2022 tarihinde Teknobiyotik'ten satın alındı. Miningte kullanılmadı, zaten alım tarihime bakarsanız miningin kârlı olduğu zamanlarda değil. RX 6700XT'ye geçiş yaptığım için satılık kartım, hatta eski PSU'm için de forum üzerinde ilan açtım ama Dolap üzerinden sattım onu da. Kart şu anda kardeşimin PC'sinde takılı, hala faal olarak kullanılıyor. FurMark'ı eve geçince akşam yapıp atabilirim.

Ben de Sakarya'dayım, elden olursa daha iyi olur tabii ki.

Eğer discord kullanıyorsanız n1kow#0852 eklerseniz buradan devam edelim burası kirlenmesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı