RBh3x Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, kartı Gençer Gaming'den aldım. Aldığımda kutudan çıkartıp taktım direkt, Switch'e ellemedim. Olayı ne bu Switch'in? Daha fazla performans istiyorum, ne tarafta durması gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Arkadaşlar, kartı Gençer Gaming'den aldım. Aldığımda kutudan çıkartıp taktım direkt, Switch'e ellemedim. Olayı ne bu Switch'in? Daha fazla performans istiyorum, ne tarafta durması gerek?
Muhammed 52735 Decapat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 350 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #2 Birisi normal kullanım için BIOS var diğerinde ise yüksek performans için ( AMD yazılımları yuksek performanstan yüksek) Artı 0 Eksi
Birisi normal kullanım için BIOS var diğerinde ise yüksek performans için ( AMD yazılımları yuksek performanstan yüksek)
KS KS RBh3x Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Muhammed 52735 dedi: Birisi normal kullanım için BIOS var diğerinde ise yüksek performans için ( AMD yazılımları yuksek performanstan yüksek) Genişletmek için tıkla... Dostum sorum şu hangi taraf normal kullanım için hangi taraf yüksek performans için şuan hangi modda mesela bilmiyorum Artı 0 Eksi
Muhammed 52735 dedi: Birisi normal kullanım için BIOS var diğerinde ise yüksek performans için ( AMD yazılımları yuksek performanstan yüksek) Genişletmek için tıkla... Dostum sorum şu hangi taraf normal kullanım için hangi taraf yüksek performans için şuan hangi modda mesela bilmiyorum