Wattman hatasının kartın markasıyla çok alakası yok. Asus kartlarda da çıkabiliyor Wattman.Sapphire RX 5600XT kullanıyorum. Sakın Sapphire almayın WattMan hatalarından çıldırırsınız benden söylemesi. Hatta beni dinlerseniz direkt AMD almayın.
Wattman hatasının kartın markasıyla çok alakası yok. Asus kartlarda da çıkabiliyor Wattman.Sapphire RX 5600XT kullanıyorum. Sakın Sapphire almayın WattMan hatalarından çıldırırsınız benden söylemesi. Hatta beni dinlerseniz direkt AMD almayın.
Sapphire RX 5600XT kullanıyorum. Sakın Sapphire almayın WattMan hatalarından çıldırırsınız benden söylemesi. Hatta beni dinlerseniz direkt AMD almayın.
Ne varkı 5 6 bin tlye bu kartla denkSapphire RX 5600XT kullanıyorum. Sakın Sapphire almayın WattMan hatalarından çıldırırsınız benden söylemesi. Hatta beni dinlerseniz direkt AMD almayın.
Sapphire RX 5600XT kullanıyorum. Sakın Sapphire almayın WattMan hatalarından çıldırırsınız benden söylemesi. Hatta beni dinlerseniz direkt AMD almayın.
En etkisiz denmez hocam aslında o kadar kötü bir marka değil. Üst segmentte iyi işleri var.Garip değil hocam Sapphire en etkisiz ekran kartı markasıdır marka kötülemek değil amacım ama öyle XFX varken Sapphire'den uzak durulmalı.
En etkisiz denmez hocam aslında o kadar kötü bir marka değil. Üst segmentte iyi işleri var.
Sapphire Nitro+
Sapphire Vapor.
Sapphire toxic gibi modelleri de var ama Sapphire Pulse ve düz Sapphire adı altındakiler genelde bileşen kalitesi ve fiyat olarak da ucuz oluyor.
WattMan hatasının kartın markasıyla çok alakası yok. ASUS kartlarda da çıkabiliyor WattMan.
Ne varkı 5 6 bin TL'ye bu kartla denk
AMD şöyle alınmaz bütçen yoksa AMD almak zorundasın RTX 3060 Ti 3070 arası performans veren RX 6700 kart 7000 TL iken 12 bin TL 3060 Ti'a para vermek zoruna gider insanın paran varsa NVIDIA yoksa AMD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.