Sapphire Pulse RX6600 vs XFX SWFT 210 RX 6600

Sapphire RX 5600XT kullanıyorum. Sakın Sapphire almayın WattMan hatalarından çıldırırsınız benden söylemesi. Hatta beni dinlerseniz direkt AMD almayın.

RX 500 ve 5000 serisi zaten problemliydi fakat 6000 serisi daha güvenli, tek bir modelden direkt marka kötülemek olmaz, bu arada nickinin hakkını veriyorsun.🙂

Sapphire RX 5600XT kullanıyorum. Sakın Sapphire almayın WattMan hatalarından çıldırırsınız benden söylemesi. Hatta beni dinlerseniz direkt AMD almayın.

AMD şöyle alınmaz bütçen yoksa AMD almak zorundasın RTX 3060 Ti 3070 arası performans veren RX 6700 kart 7000 TL iken 12 bin TL 3060 Ti'a para vermek zoruna gider insanın paran varsa NVIDIA yoksa AMD.

Garip değil hocam Sapphire en etkisiz ekran kartı markasıdır marka kötülemek değil amacım ama öyle XFX varken Sapphire'den uzak durulmalı.
En etkisiz denmez hocam aslında o kadar kötü bir marka değil. Üst segmentte iyi işleri var.
Sapphire Nitro+
Sapphire Vapor
Sapphire Toxic gibi modelleri de var ama Sapphire Pulse ve düz Sapphire adı altındakiler genelde bileşen kalitesi ve fiyat olarak da ucuz oluyor.

En etkisiz denmez hocam aslında o kadar kötü bir marka değil. Üst segmentte iyi işleri var.
Sapphire Nitro+
Sapphire Vapor.
Sapphire toxic gibi modelleri de var ama Sapphire Pulse ve düz Sapphire adı altındakiler genelde bileşen kalitesi ve fiyat olarak da ucuz oluyor.

Nitrosunu Vapor'unu bilmem ama Sapphire ekran kartı duyduğum gibi uzaklaşıyorum en azından XFX sürümü varsa XFX alırım hem görünüşü daha kaliteli hem stabilitesi yüksek.

WattMan hatasının kartın markasıyla çok alakası yok. ASUS kartlarda da çıkabiliyor WattMan.

PSU RAM olasılıklı artıyor sanırsam hatası ekran kartı sürücüsü stabil olmayabiliyor en kötü undervolt yaptırtıyor.

Ne varkı 5 6 bin TL'ye bu kartla denk

Denk kart yok işte sorun orada. Ya bir o kadar daha ekleyip AMD almayacaksınız kafanız rahat olacak. Ya da alıp undervolt vs. işlemlerle kartı stabil hale getirmeye çalışacaksınız. Benim en iyi bulduğum aralıkta 4 günde bir WattMan yiyordum. Dikkatinizi çekerim bakın en iyi aralık.

AMD şöyle alınmaz bütçen yoksa AMD almak zorundasın RTX 3060 Ti 3070 arası performans veren RX 6700 kart 7000 TL iken 12 bin TL 3060 Ti'a para vermek zoruna gider insanın paran varsa NVIDIA yoksa AMD.

Aynen öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı