Ama 2. el işte bir sorun çıkarsa al başına bela.500tlye 2.el daha güçlü bir kart al alınır.
SAma 2. el işte bir sorun çıkarsa al başına bela.
Hocam bende şuanda amd x4 620 2.6 ghz (3.0 clcok) işlemci varda. Biraz eski performansı düşük. Güvendiğim bildiğim bir yerden sizce ikinci el i3 sistem almalı mıyım ? Yoksa bu işlemci bu ekran kartı götürür mü ? Bu arada dipnot işlemcinin bacaklarından biri kopmuştu lehimledim deİnanın bu kart övgüyü hak ediyor. Sapphire iyi iş başarmış gerçekten. İleride GTA 5 benchmark testi yapmayı düşünüyorum ama zaten yukarıda FPS değerlerini belirttim. Bu kartı çekinmeden alabilirsiniz. Bütçeniz varsa R7 250x almanız şart değil. Varsa vapor-x R7 260X de alabilirsiniz ama n'olur n'olmaz vapor-x alın.
Psu kaçtı? ve marka model nosunu biliyoru musunuz ?Bende sipariş ettim r7 250x adlı kartı. Fakat psu ile ilgili sıkıntım var halen. Yetmez ise alacağım. Forumda baya lafı geçiyor bu kartın.
Haklısınız da bir iki yıl götürse yeter. Ondan sonrada MONSTER alır 6 7 yıl kullanırım.Elbet iyidir fakat ileriye dönük değil.
300w ve malesef Frisby markası. 12v kanalından 14a veriyor. Yaklaşık kaç değere geliyor bilgim yok. 15a ile kullanan var forumlarda, bakacağız artık.Zaten yeni toptan kasa almayı düşündüğüm için her şey değişecek. Hangi işlemci olduğunu tam bilmiyorum. Çünkü 1 ay sonra almayı düşünüyorum pc yi. Burslar yatınca yani. Ama i3 2120 olsa bile şuan ki işlemciden iyi diye düşünüyorum.
Psu kaçtı? ve marka model nosunu biliyoru musunuz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.