Sapphire R7 250X Vapor-X vs MSI 750 Ti O.C?

Bu kart 1080P'de bu kadar iyi olamaz. Ne yani GTX970, R9 390 vs kartlar alanlar boşa mı para verdiler aynı performansı alacaklarsa?

750Ti aldınız diye heryerde önermeyin aynı fiyata R7 265 gibi daha çok performans veren başka kartlar da bulunuyor.

R7 250X hayırlı olsun güle güle kullanın.
Arkadaş beğendiğini söylemiş ki R7 265 ile arasında büyük bir performans farkı yok. Nvidia isteyen GTX 750Ti alabilir. Düşük güç tüketimiyle de önde.

Öylesine telefondan bir video çekmiştim GTA 5'te. Yukarıdaki yazılardan FPS pek görünmüyor ancak dikkatli bakarsanız videonun sonuna doğru görebilirsiniz FPS'yi. Videonun görüntü kalitesi falan pek iyi değil yine de paylaşayım. Belki kafanızdaki soru işaretleri gider. Ayrıca Yandex'ten izlemeyin, indirip izleyin çünkü görüntü kalitesini çok düşürüyor:

1.mp4

Gerçekten o pc ile güzel performans vermiş.

Hocam bugün aldım kartı önerinizle. İşletim sisteminiz nedir acaba? Bende de 3GB RAM var. Fakat o kadar performans alamadım. Elimde yüklü olan GTA SA'da kayıttayken 60 fps alıyor hemde 800x600'de. Siz nasıl bu kadar verim aldınız?

O sistem, R7 250X'in performansını kısıtlar. Tam performans alamazsınız. Bunu size daha önce de belirtmiştik. O sistemin komple değişmesi şart. Amd athlon 64 x2 4800+ ile bir yere kadar artık ki diğer parçalar da kötü. O sisteme Titan X taksanız bile fayda yok. Ayrıca XP kullanmaktan vazgeçin. XP mi kaldı? Windows 10 64 bit ve Crimson 15.12 sürücüyü kurun. Faydası olacaktır yine de. @Qrtizon

Son düzenleme:
Bir arkadaşa önerdik de G3258 ile sizin performansınızdan az verir mi?
OC için ne kadar uygun?

Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar. İndirimden 450 tl ye msi 750 ti aldım ve gerçekten mükemmel. 1300 mhz yakın clocklanabiliyor. Tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…