Sapphire R7 260X 2GB

Feuseron

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar forumda yeniyim konu başlığında görüldüğü gibi de R7 260X yeni çıkan oyunlar için işimi görürmü özellikle AC Unity gibi oyunlar Youtube da bu ekran kartı ile gameplayler var adamlar iyi hoş oynuyorlar ama bide forumda kişisel olarak bu ekran kartını kullanan varsa onun yorumu daha makbule geçer.

Bir de bu ekran kartını İntel G3258 işlemci ile kullanmayı düşünüyorum uyumsuzluk gibi bir durum söz konusu olurmu ve işlemci mi overclock yapmalı mıyım acaba ?

soğutucu olarak ne kullanıyorsunuz acaba ?

Ben bu ürünü kullanıyorum :www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar

Size tavsiye biraz daha etkin bir soğutma almanız yönünde olur. Çünkü şuanda max yük altında 50 derecede sabit kalıyor işlemci fakat malum kış aylarındayız. Yazın havalar soğutma açısından bizlere hiç de yardımcı olmayacak ve ben belkide overclock u biraz kısmak zorunda kalacağım.

Ben bu ürünü kullanıyorum :www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar

Size tavsiye biraz daha etkin bir soğutma almanız yönünde olur. Çünkü şuanda max yük altında 50 derecede sabit kalıyor işlemci fakat malum kış aylarındayız. Yazın havalar soğutma açısından bizlere hiç de yardımcı olmayacak ve ben belkide overclock u biraz kısmak zorunda kalacağım.
Açıkcası bende bu soğutucuyu almayı düşünüyordum.50 derece fazla gibi bide yazı daha düşünürsek 55-60 dereceye bile çıkabilir daha etkili bir soğutucu bakarım açıklaman için sağol.

Bunların işe yarıyacağını düşünüyorum bi bakabilirsen iyi olur.

www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Vortex Plus İntel Lga 775/1155/1156/1366 & Amd Am2/Am2+/Am3 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar

Ana sayfası=www.coolermaster.com: Cooler Master: Vortex Plus

www.vatanbilgisayar.com: THERMALTAKE MeOrb II ULTRA SLIM 775/1150/1155/56&AMD/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar

Acaba hangisini önernirsin ?

Açıkcası bende bu soğutucuyu almayı düşünüyordum.50 derece fazla gibi bide yazı daha düşünürsek 55-60 dereceye bile çıkabilir daha etkili bir soğutucu bakarım açıklaman için sağol.
Önemli değil ancak şunu da belirteyim 60-70 derece işlemci için tehlikeli sıcaklıklar değil. Soğutucu konusunda ise yanlış bilgilendirmeye gerek yok ben fazla anlamam rehberden görmüş almıştım soğutucuyu. Ben sadece kullanım sonucumu paylaşarak yardımcı olmaya çalıştım, kıyaslama yapacak bilgim yok malesef.

Önemli değil ancak şunu da belirteyim 60-70 derece işlemci için tehlikeli sıcaklıklar değil. Soğutucu konusunda ise yanlış bilgilendirmeye gerek yok ben fazla anlamam rehberden görmüş almıştım soğutucuyu. Ben sadece kullanım sonucumu paylaşarak yardımcı olmaya çalıştım, kıyaslama yapacak bilgim yok malesef.
Sağolasın o zaman tavsiyelerin için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı