Kısa zamanda güncel oyunlardaki performansını ( ısı, fps, bellek kullanımı vs ) videolu olarak yayınlayacağım.
Teşekkürler [emoji4]Hayırlı olsun.
Markacılıktan başka yaptığın bir şey yok bu yorumunda. Asus R9 270 kullanan biri olarak R9 270'in 600 TL'lik Gtx 660'dan daha iyi olduğunu gözlerimle gördüm.Aynı karttan bende de var. 7 ay önce toplamıştım kasayı o zaman 450 TL ye almıştım kartı. şimdiki aklım olsa bütçeme 900 TL daha ekleyip GTX970 alırdım. kart güzel fakat yeni çıkan oyunlarda kasmalar, fps düşüşleri oldu. GTA 5'i ultrada açarmı bilmem ve güncellemeler çok geç çıkıyor. demek istediğim kartın değiştirme süresi dolmadıysa iade edip Nvidia ekran kartlarına yönelin derim.
Arkadaşım ben öncelikle sapphire markasına yorum yapmışım burada. Sen gitmişsin asus ve Gtx 660 diyorsun. saçmalamışsın resmen.Markacılıktan başka yaptığın bir şey yok bu yorumunda. Asus R9 270 kullanan biri olarak R9 270'in 600 TL'lik Gtx 660'dan daha iyi olduğunu gözlerimle gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.