Satılık Sapphire R9 270X TOXIC

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Handsomekont

hocam toxic modelinin özelliği diğer tri-xxx ve dualx vapor x gibi modellere oranla daha yüksek çekirdek ve bellek hızının olmasıdır. base gpu ve memory clockları diğer tüm marka ve modellere göre daha yüksek seviyededir.

AMD Radeon R9 270X | techPowerUp GPU Database buradan toxic ile diğer asus ve gigabyte modellerini karşılaştırabilirsiniz .

Akşam arayacağım seni Fiyatta anlaşırsak gelip alırım elden.

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama alıntı yapmayın eğer isterseniz mesajımı düzenlerim. Konuyu açtığınızda başından beri söyleyecektim ancak belki satarsınız diye bozmak istemedim konuyu. Bu ürünün 2. elini bu fiyata satmanız imkansız çünkü PowerColor'ın Devil versiyonu ile özellikleri çok yakın ve Devil bazı konularda geçiyor. İkisinin de 3 fanı var ve oc seviyeleri aynı gibi. PWC Devil 580TL'ye satılıyor. PWC Devil 0'ını 580tl'ye almak varken 80tl için ikinci el riskine girmek çok mantıklı gelmiyor insanlara. (İkinci el riski derken tamam garantisi varda birde karşındakine güvenmek vs. var.) 400tl civarında çok rahat alıcı bulabilirsiniz ben bile belki alırım o fiyat olursa ama bu fiyata satmanız zor. Belki 450tl de olabilir.

@mwsg hocam ztn 450 veren var o sıkıntı değil 450 den satmak istesem 4-5 gün önce satmıştım bu kartı. 420-450 arası 10 a yakın teklif aldım.

benim de derdim kartı zaten 5 ay önce aldım toplamda 3 ay kullandım zerre toz dahi yok tertemiz kart. Güven sorunu demişsiniz get ilanı açıyoruz onun içinde zaten siteler üzerinden. Komisyon alıyor o sitelerde o yüzden fiyatı böyle tutmak zorundayım yani. 450 ye fiyatı inip birde komisyon ve kargo verince durum sıkıntıya giriyor. Ürünün herşeyini ben karşılıyorum zaten. Alanda 9 taksit alabilir kartıyla yani. Alıcı kişilerin birazda satıcıyı düşünmesi gerekli böyle durumlarda. Ayrıca ikinci el riski diye birşey olduğunada ben inanmıyorum diyim. Çünki kartın 18 ay garantisi var faturası var herşeyi duruyor(içindeki sapphire club üyelik kartına kadar). Diyelimki alan kişide arıza yaptı götürür vatan'a ya sıfırıyla değişim yaparlar ya bir üst modelini verirler zaten. Herşey hak hukuk kurallar çerçevesinde işler.

@mwsg hocam ztn 450 veren var o sıkıntı değil 450 den satmak istesem 4-5 gün önce satmıştım bu kartı. 420-450 arası 10 a yakın teklif aldım.

benim de derdim kartı zaten 5 ay önce aldım toplamda 3 ay kullandım zerre toz dahi yok tertemiz kart. Güven sorunu demişsiniz get ilanı açıyoruz onun içinde zaten siteler üzerinden. Komisyon alıyor o sitelerde o yüzden fiyatı böyle tutmak zorundayım yani. 450 ye fiyatı inip birde komisyon ve kargo verince durum sıkıntıya giriyor. Ürünün herşeyini ben karşılıyorum zaten. Alanda 9 taksit alabilir kartıyla yani. Alıcı kişilerin birazda satıcıyı düşünmesi gerekli böyle durumlarda. Ayrıca ikinci el riski diye birşey olduğunada ben inanmıyorum diyim. Çünki kartın 18 ay garantisi var faturası var herşeyi duruyor(içindeki sapphire club üyelik kartına kadar). Diyelimki alan kişide arıza yaptı götürür vatan'a ya sıfırıyla değişim yaparlar ya bir üst modelini verirler zaten. Herşey hak hukuk kurallar çerçevesinde işler.

Anladım peki o zaman fiyat iyiymiş. Bende laptop kullanıyorum masaüstü alacağım 500tl biriktirdim ancak şimdi bunu alırsam sistemin kalanını alana kadar neler değişir bilmiyorum o yüzden almıyorum.

Arkadaşlar isteyene 500 tl den get ilanı açabilirim kredi kartınızla 9 taksit alırsınız ürünü. Get ilanının komisyonu bana aittir. Ayrıca kargo ücreti de bana aittir.

Günceldir.

Güncel.

Günceldir satış devam etmekte.

Forum dışına satılmıştır. Konu kapatılabilir. @MF

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı