Sapphire R9 280 Arızası

Bir kere taşırdım macunu allahtan farkettim. Bu tür işleri ben yapamam PCciye götüreyim diyorum adam nerden anlasın? İşlemcininkini yapıyorda.

Şuan farkettim ki pek bir sıkıntı yok PC'de 72 dereceydi 10 dakikalık oynamadan sonra kim bilir 1 saate ne olur o :D

Bugün gittim ve macunun yenilemesinin garanti dışına çıkacağını dediler. Sistemde bir sorun olmadıgını söylediler. Ancak ben genede işlemciyide biraz dengesiz çalıştığını biliyorum mesela şuan pes 2016 yüklüyorum CPU'nun %24 ünü kullanıyor 50 55 derece oyundada aynı şekilde 60 65 bazen 70 macun uyguluyacağım.. Fakat sormak istediğim soru şu İşlemcinin macununu yenilersem ekran kartımda rahatlarmı ?

++Güncel.

Boşta işlemci ısınız çok yüksek geldi bana. 50 derece çok fazla yani boştayken. Ben stok fan kullanıyorum boştayken 25 derecenin üzerine çıkmıyor. Ekran kartında herhangi bir sorun var mı şu anda? Kasanızda hava akışını engelleyecek bir şey var mı? Kaç tane kasa fanınız var?

Arkadaşların dediği gibi ekran kartı macununu yenilemeyi deneyin. Kasadaki hava akşını kontrol edin. Kablo düzenine dikkat edin. Bütün kasa fanlarının çalıştığından emin olun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı