Sapphire R9 280 Dual X 3Gb 384 Bit vs Asus DII Oc Gtx760 2GB 256 Bit

Sapphire alınırken Vapor-X, TRI-X,TOXİC dercih edilmelidir. Başka markalara da bakın eğer bulamazsanız Dual-X alabilirsiniz. @Akif'üz de belirttiği gibi ses sorunu var. Diğer markalara göre biraz da ısı. DirectCu II yada Twin Frozr la karşılaştırılamaz ama fiyatına uygun.

Hocam, twin forzr ve direct cu2 derken Gtx760 dan mı bahsediyorsunuz?

Ses önemli değil ama ısı çok rahatsız edecek veya sıkıntı yaratacak durumda mı?

Hayır kasanızın hava sirkülasyonu iyiyse ısı konusunda bir problem olmaz.
Aşağıdaki testimde Dual-X modeli bulunmakta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@YektaOz DirectCu II veya TwinFrozr Gtx 760 ile alakası yok. DirectCU II Asusun özel soğutması. Twin Frozr ise Msı'n özel soğutması. R9 280 DirectCU II Top da var.
R9 280 DirectCU II TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
719TL.

Hocam bu konularda bayağı amatör olduğumu belli etmişim :)

Fiyatı biraz tuzlu Dual x e bakarsak fakat 760 yerine alınabilecek kart olduğunu çıkarabiliriz bu konudan ve mesajlardan değil mi?

Evet. Seçim sana kalmış. O.C istersen dual-x de yapman aşırı ısı ve sese sebep olabilir. Fakat Asusda sorun olmaz. Bu yüzden 719TL Asus. 150tl farka değermi sana kalmış.

Evet. Seçim sana kalmış. O.C istersen dual-x de yapman aşırı ısı ve sese sebep olabilir. Fakat Asusda sorun olmaz. Bu yüzden 719TL Asus. 150tl farka değermi sana kalmış.

Son bir sorum daha olacak sonra sizi rahat bırakacağım hocam,:Dben GTX760 dan vazgeçemedim,aklım yine onda,ben bu pcyi maksimum 2 yıl kullanacağım ve ona göre bir ekran kartı gerek,yani 2 yıl beni medium dan aşağı etmez heralde 2 kart da.
Ses ve ısı sebebiyle Dual X yerine gtx760 'o tercih ederim,fakat biraz da.nvidia ya olan güvenimden de 719 tllik 280den vazgeçsemmi bilemedim.

Tüm değerli yorumları için herkese çok teşekkürler,cevap verirseniz çok sevinirim.

Sahur sahur milleti ayar edeceğiz bi.ekran kartından :p

Olayı özetliyeyim.
R9 280 > GTX 760
Dual-X alsanda olur. Isınma dert olurmu bilmem ama ses dert olabilir belki.

Olayı özetliyeyim.
R9 280 > GTX 760
Dual-X alsanda olur. Isınma dert olurmu bilmem ama ses dert olabilir belki.
Herkese yorumları için teşekkürler,sizede çok teşekkürler hocam,kafama yattı,bugün alıyorum.
Çok çok teşekkürler hepinize

Peki powercolor r9 280x alacağım ama boyutu biraz büyükmüş, kasada bi sıkıntı yaratır mı? Kasam Cooler master Rc-K380
Güç kaynağı 600 watt,bunda sorun yaratırmı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı